Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 08

Penktadienį saulėtų orų džiaugsmą nustelbs vėjas

Penktadienis vėl džiugins sausais, gana saulėtais, vidutiniškai šiltais orais. Tankesni debesų kamuoliai plauks daugiausia per šiaurinius rajonus.
Šeštadienio popietė Kauno senamiestyje
Vasara artėja. / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pūs vidutinio stiprumo šiaurės vakarų, vakarinėje šalies pusėje vakarų vėjas. Įdienojus pavieniai vėjo gūsiai gali būti ir stipresni. Temperatūra šalyje bus gana vienoda ir daug kur sieks 15-17 laipsnių šilumos, tik pajūryje bus gerokai vėsiau, apie 12-13 laipsnių šilumos.

Šeštadienio naktis bus tyki, giedra ir gana vėsi. Temperatūra daug kur vos tesieks 1-4 laipsnius šilumos, tad nieko stebėtina, kad vietomis galima ir šalna. Dieną didesnėje šalies dalyje bus saulėta ir be lietaus, tik Pietvakarių Lietuvoje popiete gali nulyti silpni trumpi lietūs. Temperatūra dieną kils iki 15-19 laipsnių šilumos.

Sekmadienį pietinių krypčių vėjas į šalį atplukdys daugiau šilumos. Nors naktis bus mažiai debesuota, temperatūra jau nebenukris žemiau 4-9 laipsnių šilumos. Dieną oras šils nuo 16 iki 20 laipsnių šilumos, tačiau jau nuo vidurdienio iš vakarinių rajonų jaukią šilumą išgins su trumpais lietumis iš vakarų vėl atkeliaujantis šaltesnis oras. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius