Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 10

Po giedros savaitės – debesuotas savaitgalis

Likusios dvi darbo dienos bus giedros ir virpės nuo šaltuko, o štai artėjantis savaitgalis apsigaubs debesimis, todėl ir šilumos kiekis šiek tiek padidės.
Orai
Orai / Tomo Permino/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Orų prognozė

Šiandien šalyje iš pat ryto  pamatysime balsvu drabužiu pasidabinusią žolę, o išėjus laukan pasitiks išdykęs šaltukas. Pūs nesmarkus šiaurės rytų vėjas.  Kaune naktį  ir ryte temperatūra kris iki -1. Dieną  sušils vos iki 4 laipsnių. 

Vilniuje naktį ir ryte  žolės pabalimo laipsnis bus apie -2 -1 laipsnį šalčio. Dieną tesušils iki 3  laipsnių.

Pajūryje naktis  giedra, bus apie 0. Ryte užklys debesys, bet dienos metu pragiedrės, sušils apie 3–5 laipsnius.

Penktadienį termometro stulpeliai leisis dar žemiau. Į giedrą dangų stiebsis baltų dūmų takai. Pūs šiaurės vakarų vėjas. Kaune naktį  ir ryte  bus apie -3 laipsnius šalčio.  Dieną sušils apie 4 laipsnius, bus giedra. 

Vilniuje naktį šals iki -3 , o dieną termometras pakils iki 3 laipsnių šilumos, bus giedra. 

Pajūryje naktį ir ryte bus apie 1–2 laipsnius šilumos.  Dieną šiluma pasieks 6 laipsnius, numatomi giedri orai. 

Savaitgalio pirmoji diena bus debesuota. Pasirodys debesys, vietomis iškris ir šiek tiek lietaus.  Pasisuks šiaurys. Kaune naktį ir ryte temperatūra svyruos ties 1–2 laipsniais šilumos, bus gausiai debesuota. Dieną gali negausiai palynoti, sušils iki 5 laipsnių. 

Vilniuje galimas negausus lietus, debesuotumo lygis bus gana didelis, naktį ir ryte sušils apie 1–2 laipsnius, dienos metu apie 4.

Debesys neaplenks ir pajūrio, čia nuo pat nakties danguje būriuosis šie svečiai, šiluma svyruos apie 6–7 laipsnius.

Sekmadienį dangumi ir vėl keliaus debesų karavanai. Pasisuks vakarų krypties vėjas. Kaune naktį ir ryte bus apie 2–3 laipsnius šilumos, dienos metu termometro stulpeliai didelių aukštumų nepasieks, šiluma laikysis ties 3 laipsnių riba. 

Vilniuje naktį ir ryte bus apie 0–1 šilumos. Dieną sušils iki 2 laipsnių, debesys taps atsparūs vėsesniam orui, todėl užims visą dangaus plotą. 

Pajūrio dangus nesiskirs nuo likusio šalies dangaus, kadangi čia taip pat patogiai snaus debesys. Sušils apie 4–6 laipsnius.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis, ateinančios savaitės pradžia bus šiek tiek šiltesnė, o savaitės pabaigoje jau gali pasirodyti ir snaigės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius