-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 15

Savaitgalis žiemos vis dar nežada

Savaitei baigiantis, žiemos pėdsakų nepavyks aptikti. Ir toliau danguje suksis debesys, o lietaus akcentas neišvengiamas.
Lietingas oras Vilniuje
Vilnius prieš audrą / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiandien bus kritulių diena. Daug kur debesuota, vyraus pietvakarių vėjas. Kaune dieną palis, debesys išsisklaidys nebent vakarop, šiluma sieks 5 laipsnius.

Vilniuje bus apie 6 laipsnius šilumos, palis. Šiauliuose šiandien sušils apie 5 laipsnius, būrys debesų negalvos trauktis. Pajūryje sušils iki 5 laipsnių, bus debesuota ir palis.

Penktadienį vėjas kiek aprims, debesys po truputį išseks. Pūs pietys. Kaune naktį ir rytą numatomas gausus debesuotumas, sušils iki 1 laipsnio. Dieną be kritulių, temperatūra sieks 3 laipsnius.

Vilniuje toliau lis. Naktį ir ryte termometrai rodys 2 laipsnius, dienos metu 4 laipsnius šilumos. Šiauliuose debesų mažės. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 1 laipsnį šilumos. Dieną kritulių nenumatoma, sušils apie 3 laipsnius. Pajūryje naktį ir ryte lietus dar pasitaškys, tačiau dieną visiškai nurims, sušils apie 3–4 laipsnius.

Šeštadienį ir toliau tęsis rudeniškas oras. Sustiprės pietų krypties vėjas. Kaune naktį palis, ryte lietus sumažės, temperatūra svyruos apie 2–4 laipsnius šilumos. Dieną vienas kitas lašas nukris, sušils iki 5 laipsnių.

Vilniuje naktį ir ryte bus apie 2–3 laipsnius, dieną apie 5 laipsnius šilumos, lynos negausus lietus. Šiauliuose temperatūra išsilaikys apie 3 laipsnius, sugrįžę debesys žers žemėn lietų. Pajūryje toliau kris lašai, kiek smarkiau ryte, dieną ne taip smarkiai, sušils apie 3–4 laipsnius.

Sekmadienį po truputį vės, nors debesys dar nesitrauks. Pūs neramus pietvakarių vėjas. Kaune temperatūra svyruos apie 1–2 laipsnius šilumos, kritulių kiekis bus tolygus visą parą. 

Vilniuje ir toliau lynos, debesys nesiskirstys, šiluma sieks 1–2 laipsnius. Šiauliuose žymesnių kontrastų nei debesų kiekyje, nei lietuje nenumatoma, jie išliks nuo pat ryto iki vakaro, temperatūra sieks 2 laipsnius šilumos. Pajūryje žymesnių pasikeitimų danguje nebus, galimas lietus. Sušils iki 3–4 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis, po truputį žemėjanti temperatūra įgaus pagreitį ir kitos savaitės pabaigoje dažniau kris žemiau nulio, dangus dažniau pratrūks sniegu ir išliks didelė tikimybė, kad sulauksime tikrų Kalėdų su sniegu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius