-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 04 14

Šiluma džiaugsimės tik šiandien, vėliau vėl atvės

Šiandien aukšto slėgio sritis trauksis, tuo pačiu metu iš vakarų artės žemesnio slėgio laukas. Dangumi plauks tai tankesni, tai retesni debesys, tarpais džiugins saulės spinduliai. Įdienojus ir po pietų į šiaurės vakarinę šalies dalį plis lietus.
Dviratininkas
Dviratininkas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vėjas pūs iš pietryčių, pietų, 6-11 m/s greičiu, vakariniuose rajonuose po pietų vėjas suksis iš pietvakarių, vakarų. Šiandien trumpam plūstelės šiltesnio oro masė, temperatūra kils iki 13-18, pajūryje 10-12 laipsnių šilumos.

Penktadienį mūsų šalies orus lems žemo slėgio laukas. Vyraus apniukę orai, daugelyje rajonų protarpiais palis, dieną vyraus negausus lietus.

Naktį vėjas daugiausia pūs iš vakarų, 4-9 m/s greičiu, dieną papūs stipresnis ir šaltesnis šiaurės vakarų, šiaurės vėjas, jis pūs 8-13 m/s greičiu. Naktį laikysis 3-8 laipsnių šiluma, o dieną su šiaurės vėjais ims plūsti šaltas oras, todėl temperatūra kils tik iki 5-10 laipsnių šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Šeštadienį ciklonas nutols į rytus. Įsivyraus debesuoti su pragiedruliais orai, naktį vietomis, dieną daug kur, bet daugiausia Rytų Lietuvoje, lankysis trumpalaikiai krituliai, daugiausia tai bus lietus. Pūs stiprokas šiaurės vakarų, šiaurės vėjas, vietomis gūsiai sieks 15 m/s. Naktį temperatūra pasiskirstys nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 šilumos, dieną vėl šils iki 5-10 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius