Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 06 28

Sinoptikė: lietus trumpam liausis tik kitos savaitės viduryje

LRT laidoje „Šiandien“ kalbėjusi sinoptikė Viktorija Grušaitė teigė, kad pagal dabartines prognozes lietus mūsų šalyje užsibus.
Lietus
Lietus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip jau skelbė 15min.lt, ateinantis savaitgalis bus lietingas. Šeštadienio naktį palis beveik visoje šalyje, o šiauriniuose rajonuose vietomis lis smarkiai. Dieną lietaus debesys trauksis iš Lietuvos, trumpas lietus labiausiai tikėtinas rytiniuose rajonuose.  Sekmadienio naktis numatoma kiek vėsesnė, kai kur trumpai palis, o dieną daugelyje rajonų bus palankios sąlygos susidaryti debesims ir trumpoms liūtims, kur ne kur galima perkūnija. Dienomis vyraus 17-23 laipsnių temperatūra. 

Kaip LRT studijoje sakė sinoptikė V.Grušaitė, lietus nesiliaus ir kitos savaitės pradžioje. Naktimis lis mažiau, o dienomis lietūs prognozuojami didžiojoje dalyje Lietuvos, galima ir perkūnija. Tiesa, smarkiai neatšals, dienomis temperatūra sieks 18-25 laipsnius šilumos. 

Orai trumpam pagerės trečiadienį, kuomet ims labiau šilti, lietus trauksis. Tądien ir ketvirtadienį turėtų vyrauti 22-27 laipsnių šiluma.  

Daugiau informacijos apie orus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius