Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 08

Sinoptikė: orų pokyčiai – nuo antradienio

Puikūs savaitgalio orai tęsis ir pirmadienį, tačiau nuo antradienio vis apsilankys lietūs, o nuo ketvirtadienio žemės ir temperatūra, LRT RADIJUI sakė sinoptikė Natalija Nikolajenko.
Oras
Oras / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Orų prognozė

Nors sekmadienį debesų bus daugiau nei šeštadienį, lietaus nenumatoma. Įdienojus temperatūra daugelyje vietų pakils iki 19–23 laipsnių. Vėjas bus nestiprus.

Pirmadienį orai keisis mažai – tik turėtų būti dar truputį šilčiau. Naktį temperatūra bus 7–11, dieną 19–24 laipsniai. Išliks sausi ir be lietaus orai.

Antradienio naktį bus mažai debesuota, nelis, o dieną slėgis jau kris – debesuotumas didės ir kai kur, didesnė tikimybė – pietų Lietuvoje, gali trumpai palyti. Kur ne kur tikėtina perkūnija. Tačiau temperatūra keisis mažai“, – prognozavo sinoptikė.

Trečiadienį per šalį praslinks debesų juosta, kuri atneš lietaus. Naktį palis tik kai kuriose vietovėse, dieną lis jau daugelyje rajonų. Vietomis griaudės perkūnija, šiek tiek sustiprės šiaurės vėjas. Tačiau dar bus gana šilta.

Ketvirtadienį lis mažiau – trumpi lietūs numatomi tik vietomis. Pūs šiaurės rytų, šiaurės krypčių vidutinio stiprumo vėjas. Temperatūra dieną bus jau mažesnė, lyginant su praėjusiomis dienomis – neviršys 16–21 laipsnio.

Savaitgalį orai turėtų dar labiau atvėsti, nes į Lietuvą veršis gana šaltas oras iš šiaurės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius