-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ADVENTUR parodos konkurso „Menas keliauti. Menas patirti“ taisyklės

Portale 15min startuoja kelionių istorijų konkursas „Menas keliauti. Menas patirti“, kuriame skaitytojai, siųsdami savo istorijos bei nuotraukas turi galimybę laimėti vertingus parodos ADVENTUR prizus. Skelbiame konkurso taisykles.
Kelionių istorijų konkursas.
Kelionių istorijų konkursas.

I. BENDROSIOS NUOSTATOS

1. Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO kartu su naujienų portalu 15min organizuoja kelionių konkursą (toliau – Konkursas).

1.2 Konkurso taisyklės (toliau – Taisyklės) reglamentuoja Konkurso tikslą, reikalavimus Konkurso dalyviams, Konkurso organizavimo, vertinimo ir apdovanojimo bei viešinimo tvarką.

1.3 Konkurso tikslas – skatinti domėtis ir tokiu būdu didinti gyventojų informuotumą apie gerąją turizmo, kelionių bei aktyvaus laisvalaikio patirtį Lietuvoje ir parodą ADVENTUR.

1.4 Konkurso dalyviai – Konkurse dalyvaujantys asmenys arba jų komandos (fizinis asmuo ar asmenų grupė) (toliau – dalyviai).

II. KONKURSO ORGANIZATORIŲ PAREIGOS

2.1 Parengti Konkurso vertinimo sistemą.

2.3 Vertinti ir atrinkti pateiktas nuotraukas bei istorijas.

2.4 Dovanomis apdovanoti daugiausia balų surinkusius dalyvius.

2.5 Skirti Litexpo partnerių įsteigtą prizą daugiausiai visuomenės palaikymo (specialiu balsavimu) sulaukusiam dalyviui (-iams).

2.6 Informuoti prizų laimėtojus apie laimėjimą ne vėliau kaip per 10 darbo dienų nuo laimėjimo fakto paaiškėjimo dienos.

2.7 Konkurso organizatorius pasilieka sau teisę atsirinkti bei naudoti konkurso metu gautas nuotraukas ir istorijas savo komunikacijoje ir viešinime.

2.8 Konkurso organizatorius pasilieka teisę koreguoti konkurso sąlygas ir balsavimo procedūrą, priklausomai nuo atsiųstų nuotraukų bei istorijų skaičiaus.

2.9 Konkurso organizatorius įsipareigoja su nugalėtojais susisiekti jų nurodytais kontaktais.

III. KONKURSO DALYVIAI

3. Konkurse kviečiami dalyvauti visi Lietuvos Respublikos, taip pat ir kitų šalių piliečiai.

3.1 Dalyvių amžius neribojamas.

3.2 Dalyvių skaičius neribojamas.

3.3 Dalyviai per 5 darbo dienas privalo atsiimti laimėjimą nuo informacijos apie laimėjimą gavimą.

IV. KONKURSO SĄLYGOS

4. Dalyviai turi laikytis etikos ir moralės normų, Lietuvos Respublikos visuomenės informavimo įstatymo, Lietuvos Respublikos autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo, Lietuvos Respublikos nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo bei kitų teisės aktų, reglamentuojančių Konkursą, nuostatų.

4.1 Konkursui pateiktos nuotraukos bei istorijos turi atitikti Konkurso temą.

4.2 Dalyviams suteikiama laisvė atskleisti kūrybinius sumanymus savitai, profesionaliai ir šiuolaikiškai.

4.3 Organizatorius pasilieka teisę viešinti ne visas Konkurse dalyvaujančias nuotraukas ir istorijas. Pagrindinio prizo konkurse dalyvauja, tik istorijos, kurios buvo publikuotos portale 15min.

V. KONKURSO EIGA

5.1 Nuotraukos su istorijomis privalo būti pateiktos ne vėliau kaip iki 2024 m sausio 20 d. Vėliau pateiktos nuotraukos su istorijomis Konkurse nedalyvauja.

5.2 Interneto lankytojų balsavimas visuomenės simpatijai išrinkti vyksta portale15min nuo 2023 m. lapkričio 23d. iki 2024 m. sausio 26 d. 23.59 val.

5.3 Konkurso pabaiga – konkurso nugalėtojų paskelbimas ir apdovanojimai 2024 m. sausio 27d. parodos ADVENTUR metu Konkurso komisija pasilieka teisę paskelbti tikslią konkurso pabaigos datą vėliau, apie tai informavusi visus dalyvius el. paštu, nurodytu registracijos formoje.

VI. KONKURSO NUGALĖTOJŲ APDOVANOJIMAS

6. Vienas Konkurso dalyvis atsitiktiniu būdu bus paskelbtas nugalėtoju ADVENTUR 2024 parodoje ir apdovanotas pagrindiniu prizu.

6.1 3 Konkurso dalyviai(-ų), gavę daugiausiai visuomenės balsų portale 15min paskelbiami nugalėtojais ir apdovanojami LITEXPO partnerių įsteigtais prizais.

6.2 Nugalėtojų nuotraukos bei istorijos pakartotinai bus skelbiami Konkurso organizatorių interneto svetainėse: naujienų portale 15min.

6.3 Nugalėtojų nuotraukos bei istorijos gali būti panaudoti vientisos reklamos, skirtos televizijai, kūrime, lauko ar kito pobūdžio reklamai.

VII. AUTORIŲ TEISĖS

7. Norėdami dalyvauti konkurse dalyviai privalo užpildyti anketą (paraišką) ir pateikti šiuos asmens duomenis: vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, telefono numerį. Konkurso organizatorius taps šių asmens duomenų valdytoju ir tvarkys juos Konkurso organizavimo, administravimo ir susisiekimo su Konkurso nugalėtojais tikslu. Asmenys, davę sutikimą dėl jų asmens duomenų tvarkymo, gali jį bet kada atšaukti, kreipdamiesi elektroniniu paštu info@15min.lt, tačiau tai kartu reikš ir nuotraukų pašalinimą iš Konkurso.

7.1 Konkurso dalyviai, pateikdami nuotraukas bei istorijas prisiima atsakomybę už kūrinio originalumą.

7.2 Konkurso dalyviai suteikia išimtines teises Konkurso organizatoriui neatlygintinai naudoti jų kūrinius viešinimo tikslais, įskaitant Konkurso nuotraukų publikavimą internetinėje erdvėje ir nuotraukų bei istorijų fragmentų panaudojimą vientisos televizijos ir lauko reklamos kūrime bei viešinime.

VIII. BALSAVIMO IR VERTINIMO TAISYKLĖS

8. Nuo nuo 2023 m. lapkričio 23d. iki 2024 m. sausio 26 d. 23.59 val. portalo 15min konkurso polapyje vyksta lankytojų balsavimas.

8.1 Sausio 27 d. skelbiami Konkurso nugalėtojas ADVENTUR 2024 parodoje.

IX. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

9. Organizatoriai pasilieka teisę keisti Konkurso taisykles, jas atnaujinti ir viešai paskelbti bei apie tai informuoti dalyvius jų nurodytu elektroniniu paštu.

9.1 Organizatoriai turi teisę įsteigti papildomus prizus.

9.2 Dalyvavimas Konkurse dalyviui reiškia jo sutikimą su visomis šių Taisyklių sąlygomis ir jų pakeitimu.

9.3 Konkurso organizatorius neprisiima atsakomybės dėl asmenų atvaizdo naudojimo pateiktoje vaizdo medžiagoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius