-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gal galite pasiūlyti? „Skaitlis“ ieško nuomai administracinės paskirties patalpų

Biudžetinė įstaiga „Skaitlis“ ieško nuomai administracinės paskirties patalpų. Pasiūlymai ir dokumentai priimami iki 2022 m. lapkričio 3 d. 10.00 val. imtinai biudžetinės įstaigos „Skaitlis“ adresu Dariaus ir Girėno g. 11 LT-02170 Vilniuje, asmeniškai, per kurjerį ar paštu registruotu laišku.
Biuras
Biuras / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Vilnius Biuras

Perkančioji organizacija – Biudžetinė įstaiga „Skaitlis“, įstaigos kodas 300035837, adresas: Dariaus ir Girėno g. 11 LT-02170 Vilniuje, tel. +370 5262 2916.

Pirkimo būdas – skelbiamos derybos. Pirkimas vykdomas vadovaujantis Žemės, esamų pastatų ar kitų nekilnojamųjų daiktų įsigijimo arba nuomos ar teisių į šiuos daiktus įsigijimo tvarkos aprašu, patvirtintu Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2017 m. gruodžio 13 d. nutarimu Nr. 1036 „Dėl Žemės, esamų pastatų ar kitų nekilnojamųjų daiktų įsigijimo arba nuomos ar teisių į šiuos daiktus įsigijimo tvarkos aprašo patvirtinimo“.

Pirkimo objektas – įrengtų bei tenkinančių perkančiosios organizacijos poreikius administracinės paskirties patalpų nuoma.

Patalpų geografinė padėtis – Vilniaus miesto dalyje, kuri nutolusi nuo Vilniaus miesto savivaldybės buveinės (Konstitucijos g. 3 Vilniuje) ne daugiau kaip 3 km. atstumu.

Patalpų naudojimo paskirtis – perkančiosios organizacijos funkcijų vykdymas.

Su detaliu ieškomų patalpų aprašymu ir administracinių patalpų nuomos teisių įsigijimo skelbiamų derybų būdu sąlygomis galima susipažinti www.skaitlis.lt.

Pasiūlymai ir dokumentai priimami iki 2022 m. lapkričio 3 d. 10.00 val. imtinai biudžetinės įstaigos „Skaitlis“ adresu Dariaus ir Girėno g. 11 LT-02170 Vilniuje, asmeniškai, per kurjerį ar paštu registruotu laišku. Vėliau gauti pasiūlymai nebus priimami ir nagrinėjami. Perkančioji organizacija neatsako už pašto ar kurjerio vėlavimą ar kitus nenumatytus atvejus, dėl kurių pasiūlymai nebuvo gauti ar gauti pavėluotai. Pavėluotai gauti pasiūlymai grąžinami kandidatams registruotais laiškais.

Pasiūlymas turi būti pateiktas užklijuotame ir antspauduotame voke. Pasiūlymas turi būti adresuojamas perkančiajai organizacijai. Ant voko turi būti užrašyta PASIŪLYMAS DĖL ADMINISTRACINIŲ PATALPŲ NUOMOS SKELBIAMŲ DERYBŲ BŪDU ir Kandidato pavadinimas.

Teikiamas pasiūlymas turi atitikti reikalavimus, nustatytus perkančiosios organizacijos patvirtintame Administracinės paskirties patalpų nuomos teisių įsigijimo skelbiamų derybų būdu sąlygų apraše, su kuriuo galima susipažinti www.skaitlis.lt

Informacija teikiama el.paštu info@skaitlis.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius