Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Namus įsirenginėjanti S. Burbaitė – naujos laidos apie interjerą ir dizainą vedėja

Ar žinojote, jog arbatą įmanoma plikyti vandeniu tiesiai iš čiaupo, tapetai gali būti gaminami iš lino ar šilko, o žaliuzės gali imituoti užuolaidas? Tokiais pirmaisiais savo atradimais naujajame interneto televizijos projekte „Interjero TV“ neatsidžiaugia jo vedėja tinklaraštininkė, knygos „Tavo geriausia draugė” autorė Simona Burbaitė. Šiuo metu savo namus įsirenginėjanti mergina neslepia, kad vakar startavęs unikalus projektas tiek jai pačiai, tiek stilingai gyventi norintiems žiūrovams suteiks daug naudingos informacijos apie interjerą, jo kūrimą, srities naujoves.
Simona Burbaitė
Simona Burbaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Nauji namai – svarbiausias mano ir Manto šių metų projektas. Šių namų mes labai laukėme ir kuriame juos jaukius, šviesius, stilingus bei kokybiškus. Iš pradžių galvojau, kad įsirenginėti namus bus vienas malonumas, tik vėliau supratau, kad tai yra malonus vargas. Taigi, gavusi pasiūlymą vesti laidą, ilgai nedvejojau, nes man pačiai tai labai įdomi tema. Filmavimo metu susipažinau su daug įdomių žmonių – architektų, interjero dizainerių, spalvų ekspertų ir kitų interjero specialistų – taip pat sužinojau, kiek toli pažengę gali būti interjero sprendimai“, – pasakoja S.Burbaitė.

Tuo tarpu laidos sumanytojo ir partnerio namų apdailos centro „Unideco“ rinkodaros vadovė Viktorija Urbelytė džiaugiasi Simonos darbu ir teigia, kad ji buvo pasirinkta ne tik todėl, kad pati šiuo metu įsirenginėja savo namus, tačiau ir dėl savito stiliaus bei estetikos pajautimo.

„Mums, kaip laidos kūrėjams, buvo svarbu, jog laidos vedėjai interjerų ir dizaino tema nebūtų visiškai svetima. Tai ypač svarbu kalbinant laidos pašnekovus, nes vedėja užduoda jai pačiai rūpimus klausimus, kurie kyla ir žiūrovams. „Interjero TV“ laidose didžiausią dėmesį skirsime gero interjero recepto paieškoms – ar toks egzistuoja, ir koks jis galėtų būti. Bandysime suprasti, kas šiuo metu madinga, kas nebe, kas galbūt nepavaldu jokioms mados tendencijoms. Taip pat domėsimės, kokius naujus sprendimus siūlo gamintojai, kokios naujovės atkeliauja į Lietuvos interjerus. Laidose patarimais ir įžvalgomis dalinsis įvairūs šios srities specialistai, tad žiūrovai gaus naudingos ir praktiškos informacijos, o ne akivaizdžiai brukamą reklamą, kurią jau įpratome matyti televiziniame formate“, – teigia V.Urbelytė.

Pasak Viktorijos, kurti interjerą anaiptol nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Pradedant spalvų ar medžiagų suderinimu, baigiant santechnika – čia atsiranda daugybė niuansų, kuriuos sužinome tik tuomet, kai patys pradedame remonto darbus. Kiekviena klaida gali kainuoti labai brangiai, o samdyti specialistus gali ne visi. Taigi, buvo nuspręsta sukurti laidą, kuri tikrai padėtų šių atsakymų ieškančiam žmogui.

Juolab, kad tai puikiai atliepia ir namų apdailos centro „Unideco“ filosofiją: po vienu stogu subūręs 33 specializuotus apdailos bei interjero salonus, jis tapo bene pagrindine vieta Vilniuje, kur namus įsirenginėjantys žmonės gali gauti profesionalias konsultacijas. Ne tik nusipirkti grindis, duris ar plyteles, tačiau pirmiausia gauti vonios kambario vizualizacijas, išsamią konsultaciją dėl santechnikos, virtuvės baldų ar, pavyzdžiui, elektros bei apšvietimo plano. Taigi, nuo šiol „Unideco“ kartu su šiame prekybos centre įsikūrusiais salonais ir partneriais bandys suteikti reikiamų konsultacijų ir internete.

Pirmosiose laidose daug dėmesio bus skiriama madingiausioms spalvoms, o interjero dizainerė patars, kaip derinti šių metų madingiausią gyvo koralo spalvą. Taip pat bus aptartos karščiausios interjero tendencijos, laidos vedėjai išbandys ir pristatys daug intriguojančių naujovių.

„Dariausi arbatą iš čiaupo, kuriuo teka verdantis vanduo, išbandžiau visišką naujieną Lietuvoje – žaliuzes, kurios tuo pačiu yra ir užuolaidos. Beje, ar žinojote, kad tapetai evoliucionavo tiek, jog dabar jie gaminami iš lino, medvilnės ir net šilko? O kad yra fototapetų, kurie izoliuoja garsą bei turi 3D paviršius? Dar yra ir Versace, Roberto Cavalli tapetai, kurie atrodo kaip suknelės. Man asmeniškai visa tai buvo nauji atradimai. Pažadu, kad žiūrovams tikrai bus įdomu, ypač tiems, kurie įsikūrinėja pirmuosius savo namus“, – šypsosi „Interjero TV“ laidos vėdėja S. Burbaitė. Laida bus transliuojamos „Youtube” kanale kas antrą pirmadienį iki pat gruodžio pradžios.

Šis tekstas yra automatiškai perpublikuotas iš „BNS Spaudos centro“, skirto viešam organizacijų pranešimų spaudai skelbimui. UAB „15min“ ir UAB „BNS“ netalpina, neredaguoja pranešimų ir neatsako už jų turinį. Už pranešimų talpinimą, redagavimą ir turinį atsako juos savarankiškai paskelbę organizacijų įgalioti asmenys. Visais klausimais, susijusiais su „BNS Spaudos centro“ paslauga, prašome kreiptis adresu sc@bns.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius