Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Abejojama, ar liko gyvas „Airbus 310“ kapitonas

Antradienio popietę pasirodė pranešimų, kad prie Komorų salyno sudužusio lainerio kapitonas Khalidas Hajebas liko gyvas.
Čarlio de Golio oro uoste aukų artimieji laukia žinių iš katastrofos.
Aukų artimieji laukia žinių iš katastrofos. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau anksčiau skelbėme, kad birželio 30 d. Indijos vandenyne sudužo Jemeno oro linijoms priklausantis lėktuvas „Airbus 310“ su 153 keleiviais. Per stebuklą liko gyvas 5 metų vaikas (teigiama, kad mergaitė).

Tačiau „Yemen Post“ pranešė ne tik apie išgelbėtą mergaitę. Pasak laikraščio, netoli nukritusio lėktuvo rastas gyvas ir jo kapitonas, tačiau smulkmenos nepranešamos. Vėliau informacija papildyta, esą išgelbėti du vaikai: 5 metų berniukas ir 14-os mergaitė.

Tačiau, AFP, remdamasi Raudonojo Kryžiaus pareigūnais, iškart paneigė gerą žinią apie išgelbėtą kapitoną. Be to, nurodomas kitoks išgelbėtos mergaitės amžius – 14 metų, o ne 5-eri. Apie berniuką nepranešama.

Aviakatastrofos priežastys kol kas neaiškios. Manoma, kad nusileisti lėktuvui galėjo sutrukdyti nepalankios oro sąlygos arba techniniai nesklandumai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius