Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Afganistane nukirstos galvos septyniems išminuotojams

Afganistano vakarinėje Faros provincijoje sekmadienį policija rado septynių iš 28 pagrobtų vietos išminuotojų lavonus su nukirstomis galvomis.

„Buvo rasti septyni nukirsdinti išminuotojai“, – sakė Faros provincijos viršininko pavaduotojas Mohammadas Ghawsas Malyaras.

Išminuotojai, dirbantys tarptautinėje išminavimo agentūroje DAFA, buvo pagrobti praėjusį trečiadienį Bala Buluko rajone.

Kaip buvo pranešta, pagrobėjai sudegino vieną DAFA automobilių, o dar tris drauge su išminuotojais pagrobė ir nuvažiavo nežinoma kryptimi.

Dabar vietos policija nuogąstauja, kad ir kitas šio pagrobimo, už kurį atsakomybės kol kas niekas neprisiėmė, aukas gali ištikti toks pats liūdnas likimas.

Panašus incidentas įvyko pernai gruodį. Tada 18 afganų, dirbusių bendrovėje DAFA, kurios būstinė yra Kandahare, buvo pagrobti rytinėje Chosto provincijoje, besiribojančioje su Pakistanu.

Po dienos visi jie buvo išlaisvinti sveiki ir nenukentėję per bendrą Afganistano kariuomenės ir užsienio kontingento operaciją.

Talibano judėjimo kovotojai ne kartą yra įspėję, kad žudys visus statybos ir kitų bendrovių darbuotojus, bendradarbiaujančius su šalyje dislokuotomis tarptautinėmis pajėgomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius