Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Afganistane per mirtininkų sprogdintojų ataką žuvo trys policininkai

Trys afganai policininkai žuvo ketvirtadienį keliems mirtininkams sprogdintojams atakavus vieną policijos mokymo centrą rytinėje Paktijos provincijoje, pranešė gubernatoriaus biuro atstovas.
Afganistanas
Afganistanas / Sauliaus Paukščio/BFL nuotr.

„Trys mirtininkai sprogdintojai užpuolė vietos policijos mokymo centrą Arjub Zazajaus rajone. Vienas iš užpuolikų sugebėjo detonuoti savo diržus su sprogmenimis, todėl žuvo du vietos policininkai ir vienas nacionalinės policijos pareigūnas, o du nacionalinės policijos pareigūnai buvo sužeisti“, – sakė atstovas Rohullah Samoonas.

„Antras mirtininkas buvo nušautas, nespėjęs susisprogdinti. Trečias užpuolikas pabėgo, o policija jo ieško“, – pridūrė pareigūnas.

Talibanas prisiėmė atsakomybę dėl šios atakos, taip pat dėl anksčiau ketvirtadienį Kabulo pietryčių rajone įvykdyto užminuoto automobilio sprogdinimo, kurio taikiniu tapo vieno vietos pareigūno biuras. Per pastarąjį incidentą buvo sužeisti keturi žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius