-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Afganistano ministerijoje sužeista 20 žmonių, du užpuolikai nukauti

Afganistano saugumo pajėgos trečiadienį Teisingumo ministerijoje, kur buvo sužeista maždaug 20 žmonių, o dar keli žmonės galėjo žūti, nušovė du užpuolikus mirtininkus, sakė pareigūnai ir liudininkai.

„Mūsų vyrai nušovė vieną užpuoliką mirtininką pirmajame aukšte, o kitą – trečiajame ministerijos aukšte“, – sakė vienas žvalgybos pareigūnas, kuris nenorėjo skelbti savo pavardės. „Viduje gali būti trečias užpuolikas“, – pridūrė jis, bet civilių žmonių aukų nurodyti negalėjo.

Vienas Teisingumo ministerijos darbuotojas per televiziją sakė, kad matė tris žuvusius žmones. Ar tarp jų buvo užpuolikų, neaišku.

„Buvau savo kabinete antrajame Teisingumo ministerijos aukšte, kai išgirdau galingo sprogimo pirmajame aukšte garsą. Išėjau iš kabineto pasižiūrėti, kas vyksta, ir pamačiau vyrą su AK-47, šaudantį į visus darbuotojus, kuriuos jis tik pamatydavo vestibiulyje. Mačiau tris žuvusius darbuotojus, tarp jų – vieną savo kolegą“, – pasakojo ministerijos darbuotojas Naziras Mohammadas .

Vienas greitosios pagalbos medikas prie ministerijos žurnalistams sakė: „Kol kas į ligonines iš čia išvežėme mažiausiai 21 sužeistą žmogų ir vieną lavoną“. Jis negalėjo nurodyti, ar tas žuvusysis buvo užpuolikas.

Afganistano sostinėje trečiadienį buvo įvykdyti ir du kiti išpuoliai: dviejų mirtininkų išpuolis prieš kalėjimų direkciją, per kurį, kaip manoma, žuvo keli žmonės, ir išpuolis prieš Švietimo ministeriją, kur sprogimą sukėlęs užpuolikas buvo nušautas.

Per išpuolį švietimo ministerijoje aukų nebuvo, nurodė Vidaus reikalų ministerija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius