-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agitacija Toronte: tapęs meru negrasinsiu nužudyti ir rūkysiu tik žolę

„Tapęs meru jis žada rūkyti tik žolę, ne kreką“, – rašoma viename iš trijų Toronte pirmadienį atsiradusių įžūlių agitacinių plakatų. Jais pašiepiamas dabartinio mero Robo Fordo elgesys ir agituojama už bet kurį kitą kandidatą, praneša nbcnews.com.
Toronto merą Robą Fordą pašiepiantys plakatai
Toronto merą Robą Fordą pašiepiantys plakatai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kai viešai šlapinuosi, niekada nebūnu nufilmuotas“, – rašoma kitame plakate.

Trečiajame rašoma: „Dabartinis meras grasina žudyti žmones ir viešai prisigeria. Jei išrinktų mane, pažadu, kad tik viešai prisigersiu.“

„Kandidatai“, kurių nuotraukos spausdinamos plakatuose, išties nekandidatuoja – tai aktoriai. Tačiau pati agitacinė kampanija nėra pokštas. Piliečių grupė šitaip ragina rinkimuose balsuoti už bet ką, tik ne dabartinį merą R. Fordą.

NoFordNation.com įkūrėja Christina Robins nbcnews.com teigė, kad kartu su reklamos agentūra „Rethink“ buvo sukurta 100 plakatų, iškabintų parkuose visame mieste. Pasak jos, plakatus nedelsiant imta nuplėšinėti. Moteris judėjimą įkūrė dar 2011 m., kai meras ėmėsi iniciatyvos riboti nemokamą maitinimą skurdžiai gyvenantiems vaikams.

Nors R. Fordas pripažino rūkęs kreką (stiprią priklausomybę sukeliantį kokaino produktą), vairavęs neblaivus ir viešai šlapinęsis, jis atsisakė atsistatydinti. Jis neatsistatydino net kai miesto taryba atėmė dalį mero politinių galių. Sausį R. Fordas pranešė ketinantis kandidatuoti dar vienai kadencijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius