Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aidaho prekybos centre nušauti du žmonės, keturi sužeisti

Aidaho valstijoje du žmonės žuvo ir dar keturi, įskaitant vieną policininką, buvo sužeisti per ginkluoto asmens išpuolį viename prekybos centre, pranešė teisėsauga.
Policija įvykio vietoje
Policija įvykio vietoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Boisio policijos pareigūnai buvo iškviesti į prekybos centrą, kuriame „buvo pašautas mažiausiai vienas žmogus“, žurnalistams sakė miesto policijos vadovas Ryanas Lee.

Pareigūnai įsitraukė į susišaudymą su vyru, kurio išvaizda atitiko nupasakotą pagalbos telefonu apie užpuoliką pranešusių žmonių. Vienas policininkas buvo sužeistas.

Įtariamasis buvo sulaikytas.

„Šis incidentas nebekelia grėsmės ar pavojaus platesnei bendruomenei, – nurodė R.Lee. – Šiuo metu negalime kalbėti apie jokius tai galėjusius nulemti motyvus arba bet ką kita, kas galėtų paveikti tyrimą.“

Dienraštis „The New York Times“ pranešė, kad incidentas įvyko dviejų aukštų prekybos centre „Boise Towne Square“, kuriame veikia daugiau kaip 150 parduotuvių ir restoranų.

Šaudynės ir kitoks ginkluotas smurtas Jungtinėse Valstijose yra opi problema. Griežtesnės šaunamųjų ginklų kontrolės šalininkai aiškina, kad padėtį blogina pernelyg didelis ginklų paplitimas ir nepakankama teisinė priežiūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius