Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aklas vyras bandys lenktynių automobilį (video)

Aklas nuotykių ieškotojas iš Didžiosios Britanijos Milesas Hiltonas Barberis tikisi tapti pirmuoju pasaulyje aklu gatvės lenktynių dalyviu, o po to dar ir sumušti pasaulio rekordą pakildamas mažyčiu kaskadiniu lėktuvu, rašo „Sky News“.

60-metis drąsuolis tikina esąs aklas kaip šikšnosparnis, tačiau tai netrukdo jam sėsti į lenktyninį Honda Civic automobilį. Tiesa, greta jo sėdės vairuotojas, kuris sakys važiavimo kryptis.

O po dviejų savaičių vyras ketina pakilti į orą savo paties pilotuojamu nedideliu lėktuvu, kuriuo ketina padaryti mažiausiai šešias kilpas. Jis planuoja iš baltų dūmų nupiešti besišypsantį veidelį.

Tai ne pirmieji nuotykių ieškotojo išbandymai. Jis jau yra nuskridęs iš Londono į Sidnėjų, keliavęs apie 300 kilometrų per Antarktidą, prabėgęs daugiau nei 200 kilometrų Sacharos dykuma ir apkeliavęs visą pasaulį, naudodamasis 80 skirtingų transporto priemonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius