Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Al Qaeda“ lyderis Osama bin Ladenas pagrobtų Prancūzijos piliečių likimą sieja su pajėgų išvedimu iš Afganistano

Tarptautinio teroristų tinklo „al Qaeda“ vadovas Osama bin Ladenas pareiškė, kad dviejų Afganistane pagrobtų prancūzų likimas priklausys nuo to, ar Prancūzija apsispręs išvesti savo pajėgas iš šios šalies, taip pat perspėjo, jog Paryžiui teks „brangiai sumokėti“ už savo politiką, sakoma penktadienį paskelbtame garso įraše.
O.bin Ladenas
O.bin Ladenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Pakartotinai siunčiame jums tą pačią žinią: mūsų brolių rankose esančių jūsiškių įkaitų paleidimas yra susietas su jūsų karių išvedimu iš mūsų šalies“, – girdima įraše, kurį transliavo palydovinė televizija „al Jazeera“.

Prancūzijos visuomeninės televizijos „France 3“ operatorius Stephane'as Taponier ir žurnalistas Herve Ghesquiere'as buvo pagrobti su trimis lydinčiais afganais 2009 metų gruodį vienoje vietovėje į šiaurės rytus nuo Kabulo.

O.bin Ladenas, kreipdamasis į Prancūzijos žmones, pareiškė: „Jūsų prezidento atsisakymas trauktis iš Afganistano yra jo paklusnumo Amerikai rezultatas ir šis atsisakymas yra žalia šviesa nužudyti jūsiškius įkaitus.“

„Tačiau mes to nedarysime jam parankiu metu“, – pridūrė „al Qaeda“ lyderis ir perspėjo, jog dėl Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy pozicijos „teks brangiai sumokėti jam ir jums įvairiuose frontuose, Prancūzijos viduje ir išorėje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius