Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Al Qaeda“ patvirtino savo lyderio Osamos bin Ladeno žūtį

„Al Qaeda“ patvirtino savo lyderio Osama bin Ladeno žūtį ir pagrasino atkeršyti, sakoma džihadistų internetiniame forume paskelbtame pranešime, nurodo penktadienį JAV stebėsenos grupė „SITE Intelligence“.
Osama bin Ladenas (1988 m.)
Osama bin Ladenas (1988 m.) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mes „al Qaeda“ organizacijoje pažadame Visagaliam Alachui, prašydami jo pagalbos, paramos ir tvirtumo, toliau žengti džihado keliu, kuriuo žengė mūsų lyderiai, vadovaujami šeicho Osamos“, – praneša SITE, cituodama pranešimą.

„Mes taip pat pabrėžiame, kad mudžahido šeicho Osama bin Ladeno kraujas, te Dievas būna jam gailestingas, mums ir kiekvienam musulmonui yra svaresnis ir brangesnis negu jis būtų tuščiai švaistomas“, – sakoma pranešime.

„Mes raginame mūsiškius musulmonus Pakistane, kurio žemėje šeichas Osama buvo nužudytas, sukilti, kad būtų nuplauta ši gėda, kurią užtraukė jiems išdavikų klika ir vagys, kurie pardavė viską priešui“, – nurodoma pranešime.

„(Mes raginame) ryžtingai pakilti ir visiškai išvalyti mūsų šalį (Pakistaną), kad joje nebebūtų to amerikiečių purvo ir jų paskleistos korupcijos“, – kviečiama jame.

Šis pranešimas pasirodė po to, kai JAV prezidento Baracko Obamos pranešė, jog JAV komandosai nukovė O.bin Ladeną sekmadienį per slaptą operacija Pakistano mieste Abotabade, turinčiame karinį garnizoną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius