-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„al Qaeda“ planavo užnuodyti amerikiečių maistą

Teroristų organizacijos „al Qaeda“ Saudo Arabijos padalinys planavo užnuodyti maisto produktus, tiekiamus į amerikiečių kavines bei restoranus.
„al Qaeda“
„al Qaeda“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Terorizmas Al Qaeda

Tai pranešė kanalas CNN, cituodamas JAV Nacionalinio saugumo ministeriją. CNN pašnekovų duomenimis, teroristai svarsto galimybę užnuodyti maistą ricina ir cianidu. Apie tai JAV spec. tarnybos sužinojo prieš porą mėnesių.

Pareigūnai iškart ėmėsi priemonių, jie susitiko su viešbučių ir restoranų savininkais ir aptarė būtinas priemones savo klientų saugumui užtikrinti.

Oficialus ministerijos atstovas Seanas Smithas, komentuodamas šiuos pranešimus, nebuvo itin kalbus. Jis leido suprasti, kad Saudo Arabijos „al Qaeda“ neturi pakankamai pajėgų dideliam teroro aktui.

Saudo Arabijos „al Qaeda“ – tai šios teroristų organizacijos Jemeno padalinys. Ši „al Qaeda“ atšaka yra siuntusi paketus su sprogmenimis į Čikagos sinagogas. Laimė, pavojingi siuntiniai buvo perimti Didžiosios Britanijos ir Jungtinių Arabų Emyratų oro uostuose 2010 m. spalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius