Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alkoholio ir meilės be atsako apakintas maskvietis nušovė penkis žmones

Trečiadienio rytą Rusijos sostinėje Maskvoje meilės be atsako įsiutintas vyriškis nušovė penkis žmones, o dar du sužeidė.
Nusikaltimo vietoje
Nusikaltimo vietoje / Kadras iš TV reportažo

Nusikaltimas įvykdytas vaistinės sandėlyje, esančiame Čermianskaja gatvėje. Įtariamasis žudikas sulaikytas, praneša lenta.ru.

„RIA Novosti“ duomenimis, įtariamasis dirbo teisininku vienoje įmonėje, kuri įsikūrusi tame pačiame pastate kaip ir vaistų sandėlis. 30 metų Dmitrijus Vinogradovas po sulaikymo pareiškė, kad buvo įsimylėjęs sandėlyje vaistininke dirbusią merginą. Nesulaukęs jos atsako jis penkias dienas girtuokliavo, o po to atvyko į darbą ginkluotas dviem karabinais „Saiga“ ir „Benelli“.

Įsiveržęs į sandėlio patalpas D.Vinogradovas ėmė be atrankos šaudyti į jo kelyje pasipainiojusius žmones. Nuo šūvių žuvo trys vyrai ir dvi moterys. Dar du žmonės sunkios būklės nuvežti į ligoninę. Viena sužeistoji, 24 metų Jaroslava Sergeniuk, kai kurių šaltinių teigimu, yra toji pati mergina, dėl kurios D.Vinogradovas ir ryžosi kraupiam nusikaltimui. J.Sergeniuk sužeista į krūtinę ir nosį, jai atliekama operacija.

Daugiau informacijos ir televizijos reportažą apie nusikaltimą rasite 15min.lt rusiškoje versijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius