-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikietė gavo pusę metų lygtinai už sūnaus iš Rusijos baudimą

Ankoridžo miesto apygardos teismas JAV Aliaskos valstijoje nuteisė Jessicą Beagley 180-čiai dienų laisvės atėmimu lygtinai, taip pat paskyrė 2,5 tūkst. dolerių nuobaudą už žiaurų elgesį su įsūniu iš Rusijos, rašo britų visuomeninio transliuotojo BBC naujienų svetainė.
Diržas
Diržas / wikimedia.org nuotr.

Vaizdo įrašas, kuriame J.Beagley pila septynerių metų Daniilui Bucharovui į burną aštrų padažą ir nuvaro jį po šaltu dušu, buvo parodytas 2010 metų lapkritį populiarioje JAV televizijos laidoje „Dr. Phil“.

Per teisminį nagrinėjimą, kuris prasidėjo šį sausį, prokuratūra teigė, jog J.Beagley padarė vaizdo įrašą specialiai tam, kad patektų į televizijos laidą.

Su šiuo teiginiu galiausiai sutiko ir teisėjas Davidas Wallace`as, kuris nagrinėjo bylą.

„Aš manau, jūs padarėte vienintelį nusižengimą, kad patektumėte į televizijos laidą“, – sakė jis pirmadienį. Viena savaite anksčiau prisiekusieji pripažino J.Beagley kalta dėl žiauraus elgesio su vaiku ir kvalifikavo jos veiksmus kaip „nusikaltimą, nekeliantį pavojaus visuomenei“.

D.Wallace`as taip pat pažymėjo, kad berniuko po šaltu dušu rėkimas visiems laikams liks širdyje kiekvienam, kas jį girdėjo. Bet, pripažino jis, „išskyrus šį įvykį, J.Beagley yra nebloga motina“, ir pavojaus visuomenei ji nekelia.

Teismo posėdyje pirmadienį 36-erių metų J.Beagley pravirko ir sakė, kad tiesiog norėjo padėti berniukui „kaip galėjo“.

„Aš norėčiau prašyti teismą leisti būti tokia motina, kokia aš norėčiau būti, ir negriauti mano vaikų gyvenimo daugiau nei jis jau sugriautas“, – sakė ji.

Teismo sprendimu J.Beagley trejus metus turės lankytis drauge su vaikais pas psichologą. Reali nuobauda vietoj laisvės atėmimo realiai ir lygtinai jai gresia tik tuo atveju, jeigu ji nevykdys teisėjo nurodymo.

Per teisminį nagrinėjimą prokurorė Cynthia Franklin įrodinėjo, kad J.Beagley sąmoningai ketino tapti televizijos laidos heroje, pažiūrėjusi 2009 metų balandį vieną iš laidų „Piktos mamos“.

Būtent tada, pasak C.Franklin, J.Beagley pirmą kartą susisiekė su laidos „Doctor Phil“ redaktoriais. Po pusantrų metų jie paskambino jai, ir moteris nusiuntė vaizdo įrašą, kur ji barė Daniilą.

Tačiau redaktoriai atsakė jai, jog tiesioginei laidai to per mažai, ir reikia, kad ji iš tikrųjų baustų sūnų.

Po to, teigė teisme prokurorė, J.Beagley nusipirko aštraus padažo, davė dešimties metų dukrai vaizdo kamerą ir pradėjo demonstratyviai bausti įsūnį.

Iš viso J.Beagley ir jos vyras, kuris dirba vietos policijoje, turi šešis vaikus: keturis savo ir du dvynius iš Rusijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius