Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikietis sumanė „papokštauti“ – lėktuve pareiškė, kad yra užsikrėtęs Ebolos virusu

Į Dominikos respubliką skrendančio amerikiečio „pokštas“ lėktuve sukėlė ne tik paniką tarp keleivių ir įgulos narių, bet ir sukėlė ant kojų specialiąsias tarnybas. Vienam vyriškiui nejuokingai pajuokavus, kad jis yra užsikrėtęs Ebolos virusu, lėktuvas buvo izoliuotas ir keleiviams nebuvo leista išlipti keturias valandas.
Kadras iš filmuotos medžiagos
Kadras iš filmuotos medžiagos
Temos: 1 Ebolos virusas

Vyras, kurio tapatybė neatskleidžiama, „US Airways“ trečiadienį vyko iš Filadelfijos į Punta Kaną. Prieš lėktuvui nusileidžiant jis nusičiaudėjo ir sušuko buvęs Afrikoje ir užsikrėtęs Ebolos virusu. 

Dėl po visą pasaulį plintančios Ebolos viruso epidemijos, kuri nusinešė jau beveik 3,9 tūkst. gyvybių, lėktuvo įgula ėmėsi saugumo priemonių – apie vyrą pranešta pareigūnams. Orlaiviui nusileidus į lėktuvą įlipo specialiais kostiumais vilkintys pareigūnai, o keleivis išgabentas į oro uosto medicinos centrą tyrimams. Vietos žiniasklaida praneša, kad vyras nekarščiavo – tai yra vienas svarbiausių ankstyvųjų Ebolos viruso požymių.

VIDEO: Po amerikiečio pokšto apie Ebolos virusą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius