Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikietis vagį papjovė samurajaus kardu

Merilendo valstijoje, Baltimorėje, Johno Hopkinso universiteto studentas japonišku kardu, vadinamu katana, papjovė į jo namus įsibrovusį vyriškį.
Katana
Katana / wikimedia.org nuotr.

Kaip praneša „Associated Press“, antradienio naktį vieno iš keturių name gyvenančių studentų dėmesį patraukė atidarytos garažo durys. Apsiginklavęs kardu jaunuolis garaže aptiko nepažįstamą vyriškį.

Kai įsibrovėlis pamėgino užpulti studentą, jaunuolis nukirto vyriškiui ranką ir perpjovė kaklą. Po to studentas iškvietė policiją ir medikus, tačiau vagis nuo sužalojimų mirė vietoje.

Vietos policijos duomenimis, į garažą įsibrovės vyriškis anksčiau ne kartą buvo teistas už vagystes su įsilaužimu ir paskutinį kartą iš Baltimorės apygardos kalėjimo buvo išleistas tik šeštadienį, rugsėjo 12 dieną.

Incidento išvakarėse studentų namas jau buvo kartą apvogtas – iš jo dingo du nešiojamieji kompiuteriai ir žaidimų konsolė „Sony Playstation“.

JAV leidžiama turėti katanas ir kitokius panašius šaltuosius ginklus, pažymi AFP. Jeigu tyrėjai nustatys, kad jaunuolis veikė neperžengdamas būtinosios ginties ribų, jam nebus pateikti kaltinimai dėl nužudymo. Kol kas jokių oficialių kaltinimų jam nėra pareikšta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius