Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglė pasiskundė ambasadoriui dėl krūtinės dydžio

Didžiosios Britanijos ambasados visame pasaulyje nuolat sulaukia net neįsivaizduojamų prašymų iš savo piliečių, kurie nevengia kreiptis pagalbos į gimtąją valstybę bet kuriuo atveju.
Nuo ko auga krūtinė?
Krūtinė / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Ambasada

Vienas toks atvejis buvo Anglijos pilietės, išvykusios į užsienį pasidaryti krūtų didinimo operacijos. Nepatenkinta kosmetologinės procedūros rezultatais ji kreipėsi pagalbos į Užsienio reikalų ministeriją atstovybę.

Ir tai anaiptol ne vienintelis keistas atvejis, dėl kurio tenka sukti galvą Didžiosios Britanijos ambasadų darbuotojams.

Floridoje viena mama kreipėsi į konsulatą, reikalaudama, kad jo darbuotojai padėtų jos sūnui susidėti lagaminą ir jį nuvežtų į oro uostą, nes šis susirgo.

Taip pat kartais britai nori pasikonsultuoti su ambasada, kaip sutramdyti įsisiautėjusias atžalas, išsivirti uogienės arba tiesiog jiems rūpi sužinoti, kokie bus orai.

„Mes negalime pasakyti jums, kas gali maudytis jūsų baseine, sumokėti už važiavimą taksi arba kaip nors paveikti valiutų kurso“, – pasiskundė Juliet Maric, Britanijos konsulato Ispanijos Alikantės mieste darbuotoja.

„Į mus dažnai kreipiasi žmonių, kurie mano, kad mes – universali įmonė, sprendžianti visas problemas, kurių gali kilti užsienyje“, – pridūrė ji.

Visame pasaulyje veikia 261 Britanijos diplomatinė atstovybė (drauge su ambasadomis ir konsulatais).  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius