Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anomalija: mergaitė alergiška XXI amžiui

Viena mokyklinio amžiaus britė, kaip pranešė Didžiosios Britanijos naujienų tarnybos, privalo gyventi pagal griežtą režimą, nes, kaip paaiškėjo, ji yra alergiška... XXI amžiui.
Mergaitė
Mergaitė / Photos.com

Molly Harrad iš Hern Bėjaus miesto Kento grafystėje negali autis normalių batų, apsimauti parduotuvėse parduodamų kojinių, vilkėti drabužių ir net užlipti ant kilimo. Ji privalo valgyti specialiai parinktą maistą, kitaip gali kilti alerginė reakcija, pranešė Telegraph.co.uk.

10-metei tenka visą laiką būti apsimovus medvilnines pirštines, o maudytis apsivilkus specialų drabužį, kuris dengia odą. Taip pat kasdien tenka gerti keletą priešalerginių tablečių  kad  valdytų kankinančią alergiją.

Įdomiausia, kad gydytojai negali paaiškinti, kodėl mergaitei taip nutiko. Medikai jos tėvus tikino, kad jei Molly būtų gyvenusi prieš 100 metų, ji jokios alergijos nebūtų turėjusi. Dabar Molly alergiją sukelia tokie produktai kaip makaronai, duona, avižos, pienas, kiaušiniai, pomidorai, sojos, šokoladas, riešutai ir kiti. Taip pat ji negali liestis prie muilo, šampūno, dezodoranto, plastikinių ir guminių paviršių. Visi mechanizmai ir net magnetai jai gali sukelti alergiją.

Lauke mergaitė alergiška žolei ir žiedadulkėms, o namuose negali žaisti su dauguma žaislų, liestis prie monetų, pieštukų, rašiklių ir kompiuterio klaviatūros. „Buvome pas geriausius gydytojus, bet jie nepasiūlė sprendimo. Jie pirmąsyk susidūrė su tokiu unikaliu atveju“,  sakė Molly tėvas, 43-ejų santechnikas Derekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius