-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant N.E.O lyderio R.Tautkaus rankos stoja laikrodžiai

Šį sekmadienį „Auksinė savaitės blykstė” kaip niekada bus kupina mistikos, nepaaiškinamų dalykų, mįslingų pasakojimų, akį traukiančių triukų ir ženklų. Žvakių šviesoje paskendusioje studijoje magijos ir anapusinio pasaulio žinovai praskleis savo gebėjimų paslapties šydą.
Raigardas Tautkus
Raigardas Tautkus / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Jausti žmogaus energetinius laukus ir juos valdyti gebanti bioenergetikė Jūratė Malinauskienė teigė galinti padėti visiems, kurie nori pasveikti. Tik vienam žmogui pagelbėti negalėjo – vyrui, kuris norėjo pastoti...

„Patikrinti nepaprastas bioenergetikės „Auksinėje savaitės blykstėje“ galias sutiko N.E.O lyderis Raigardas Tautkus. Vyras kantriai sėdėjo, kol „Auksinė savaitės blykstės“ viešnia rankų judesiais tikrino dainininko energijos srautus. Prieš šį seansą dainų kūrėjas buvo užrašęs ant lapelio, kuo skundžiasi. Raigardui buvo liepta saugoti strėnas ir širdį, nors N.E.O narys kaip sveikatos sutrikimus nurodė slogą ir gerklės skausmą“, – pasakojo „Auksinės savaitės blykstės“ vedėja Živilė Vaškytė.

Dainininkas prisipažino irgi turintis ypatingų galių. Jo įsitikinimu, sugeba sukurti tokią muziką, kuri veikia žmones. Ir apskritai pastebėjo, kad geba daryti įtaką, paveikti kitus. Be to, prisipažino turintis bėdą – negali segėti laikrodžių. „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjus ir viešnią Raigardas nustebino žinia, kad ant jo rankos visi laikrodžiai – dovanoti ar paties pirkti – sustoja. Bioenergetikė šią mistinę savybę aiškino tuo, kad Raigardo labai stiprus energetinis laukas ir galbūt labiau tuo pasidomėjęs ar įsiklausęs irgi galėtų gydyti kitus, praneša LNK.

„Auksinė savaitės blykstė“, kupina prikaustančių triukų, magijos, mistikos ir pokalbių apie anapusinį gyvenimą bei jo poveikį, – šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius