Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie nėštumą nežinojusi 16-metė britė subadė savo naujagimį

Didžiojoje Britanijoje šoko ištikta šešiolikmetė, kuri net neįtarė esanti nėščia, po gimdymo peiliu subadė savo naujagimį, praneša BBC naujienų tarnyba.
Kūdikis
Kūdikis / Photos.com nuotr.

Tragedija įvyko Flite, Hempšyro grafystėje, šių metų gegužės pabaigoje. Kūdikio lavonėlis, suvyniotas į rankšluosčius ir kelis maišus, gegužės 26 d. buvo rastas šiukšliadėžėje Flito geležinkelio stotyje. Mergina surasta pagal išskirtinį maišelį, kurį atpažino jos tėvai.

Vinčesterio karūnos teismo posėdžio metu pranešta, kad kūdikiui kišeniniu peiliu buvo smogta 27 kartus. Mergina, kuriai dabar jau yra sukakę 17 metų, o vardas ir pavardė neskelbiami dėl jauno amžiaus, prisipažino nužudžiusi savo naujagimį. Jai skirta 12 mėnesių lygtinė laisvės atėmimo bausmė.

„Merginos tėvai pasielgė labai šaltakraujiškai – jie paskambino policijai ir nuvežė dukterį į ligoninę, kad jai būtų suteikta tinkama medicininė pagalba. Ji tikrai nežinojo esanti nėščia. Ir neplanavo nužudyti kūdikio, taip pasielgė iš panikos ir dėl emocinio bei fizinio šoko“, – sakė prokurorė Kerė Meilin (Kerry Maylin).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius