Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar Barackas Obama Gegužės 9-ąją susitiks su Vladimiru Putinu?

JAV prezidentas Barackas Obama atsisakė kvietimo atvykti į Maskvą dalyvauti iškilmėse, skirtose pergalės Antrajame pasauliniame kare 70-osioms metinėms.
Barackas Obama ir Vladimiras Putinas Maskvoje (2009)
Barackas Obama ir Vladimiras Putinas Maskvoje (2009) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šią informaciją pirmadienį pranešė agentūra „RIA Novosti“, cituodama Nacionalinio saugumo tarybos prie Baltųjų rūmų atstovą Marcą Strohą. Pareigūnas tvirtino, kad B.Obama apskritai nesiruošia artimiausiu metu lankytis Rusijoje.

Rusijos prezidento padėjėjas Jurijus Ušakovas informavo, kad B. Obama pakviestas į iškilmes Maskvoje, skirtas Pergalės 70-osioms metinėms.

Tačiau kitos Rusijos masinės informacijos priemonės bando įrodinėti, kad B.Obama šio vizito dar neatmetė. Kremliaus valdoma agentūra TASS tvirtina, kad jos žurnalistai kalbėjo su B.Obamos patarėja Rusijos klausimais Celeste Wallander. Pareigūnė neva sakiusi, kad kol kas nenuspręsta, ar B.Obama vyks į Maskvą.

Paskutinį kartą B.Obama ir V.Putinas buvo susitikę lapkričio 10 d. Pekine – Azijos ir Ramiojo vandenyno ekonominio bendradarbiavimo šalių viršūnių susitikime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius