-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arizonos sostinę užtemdė didelė dulkių audra

Didžiulė dulkių audra antradienio vakarą užklupo JAV pietvakarinį miestą Finiksą, užtemdydama saulę ir vartydama elektros linijų atramas, pranešė vietos žiniasklaida.
Dulkės Arizonoje
Dulkės Arizonoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Dulkės Arizona

Kaip informavo televizija „ABC“, dulkių debesis buvo 96 kilometrų pločio, o gūsingo vėjo greitis siekė 96 kilometrus per valandą. Apie žmonių aukas, apgadintus namus arba įmonėms padarytą žalą kol kas nepranešama.

JAV Nacionalinė orų tarnyba patvirtino, kad per šį regioną nuslinko „labai didelė, istorinė dulkių audra“, tačiau daugiau detalių nepateikė.

Keliose naujienų svetainėse paskelbtuose vaizdo įrašuose ir nuotraukose matoma, kaip virš šešto pagal dydį JAV miesto sūkuriuoja didžiulis dulkių debesis. Kaip pranešama, audra praslinko iki vidurnakčio.

Šiemet Jungtines Valstijas jau buvo užklupusios kelios neįprastai smarkios audros, o tornadai nusinešė daugiausia žmonių gyvybių per pastaruosius šešis dešimtmečius. Be to, Misisisipės upės pakrančių regionai nukentėjo nuo didžiulių potvynių, o pietines valstijas nualino didelė sausra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius