Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Armėnijos gynybos ministerija skelbia apie 200 Azerbaidžano karių žūtį Karabache

Azerbaidžano ginkluotosios pajėgos prarado apie 200 karių per sekmadienį įsiplieskusias įnirtingas kovas Kalnų Karabache, sekmadienį vakare pranešė Armėnijos gynybos ministerijos atstovas Arcrunas Ovanisianas.
Kalnų Karabache
Kalnų Karabache / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mūsų duomenimis, žuvo apie 200 azerbaidžaniečių karių, sunaikinta 30 šarvuotos technikos ir 20 bepiločių skraidyklių“, – sakė jis.

VIDEO: Kalnų Karabache vėl plykstelėjo karinis Armėnijos ir Azerbaidžano konfliktas

A.Ovanisiano žodžiais, Armėnijos netektys – „iš beveik 100 sužeistų karių 90 būklė normali, o kiti buvo išvežti į karo ligoninę Jerevane“.

Anksčiau Armėnija pripažino 16 karių žūtį ir daugiau kaip 100 sužeistų.

Armėnijos gynybos ministerijos atstovas taip pat pareiškė, jog Armėnija turi duomenų, jog Azerbaidžanas šiame kariniame konflikte naudoja samdinius.

VIDEO: Armėnija ir Azerbaidžanas kaltina vienas kitą teritorijos, nutolusios nuo Kalnų Karabacho, apšaudymu – daugėja aukų

Trumpoje spaudos konferencijoje atsakydamas į klausimą apie galimą samdinių iš Sirijos dalyvavimą mūšiuose prieš nepripažintą Kalnų Karabacho respubliką, A.Ovanisianas sakė: „Yra patikslintų duomenų apie samdinius, Turkijos kišimąsi ir turkų ginkluotės naudojimą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius