Artėjant Helovinui Britaniją apima Klounų žudikų manija

Didžiąją Britaniją apima apsimetėlių Klounų žudikų manija, kuri, kaip baiminasi policija, dar sustiprės artėjant Helovino šventei.
Klounas
Klounas / Photos.com

Policija gavo iškvietimus dėl kelių incidentų visoje šalyje, kai baimę keliančiais klounais persirengę pokštininkai gąsdindami puldinėjo žmonės. Pranešama apie atvejus, kai jie buvo ginkluoti peiliais.

Tikrieji britų klounai sako, kad nori apginti savo profesijos atstovų reputaciją per šį visuotinį pamišimą, atėjusį iš Jungtinių Valstijų.

„Šis pokštas jau nuėjo truputį per toli“, – antradienį sakė klounas Andy, dirbantis klounu jau 10 metų.

Praėjusią savaitę Barsenoloje vykusiame klounų suvažiavime susirinkusieji daug dėmesio skyrė naujajai manijai, keliančiai grėsmę klounų įvaizdžiui ir atsispindinčiai jų interneto tinkluose.

„Visuomenė yra pakankamai protinga, kad suvoktų skirtumą tarp (klouno) kostiumu apsirengusio idioto ir asmens, kurį norisi pakviesti namo per vaikų gimtadienį“, – sakė Andy, kurio tikrasis vardas yra Andrew Davis.

„Aš esu klounas iš širdies, noriu daryti žmones laimingus, kad jie šypsotųsi per visą mano pasirodymą, o ne bijotų“, – kalbėjo jis.

Londono policija antradienį pranešė, kad pradėjo tyrimus dėl incidentų, susijusių su Klounu žudiku, iš kurių trys prilygsta kriminaliniams nusikaltimams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius