Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ašaras spaudžiantis lietuvės atsisveikinimas su Londone žuvusiu vaikinu: „Kasnakt sutiksiu tave sapnuose“

Londone gyvenanti lietuvė Gerda Lapinskaitė, teroristinio išpuolio Londone metu netekusi savo draugo prancūzo Sebastieno Belanger'o, išliejo širdį socialiniame tinkle. „Sutiksiu tave savo sapnuose“, – rašo ji.
Gerda Lapinskaitė ir Sebastienas Belanger'as
Gerda Lapinskaitė ir Sebastienas Belanger'as / „Facebook“ nuotr.

Po teroristinio išpuolio Londone 34 metų prancūzas buvo laikytas dingusiu, vėliau patvirtinta, kad jis žuvo.

22 metų Gerda skaudžiais išgyvenimais pasidalijo su savo feisbuko draugais, ji įkėlė savo ir S.Belanger'o nuotrauką.

Mergina paliko tokią žinutę:

„Jis vadino mane „mon amour“ (mano meile – aut.), lyg tai būtų mano vardas. Tu vertei mane šypsotis ir leidai būti savimi. Tu žiūrėjai į mane taip, kaip niekas daugiau nemoka... Žinau, kad dabar jau esi su savo tėčiu ir gali jam pasakyti viską, ką visada norėjai. Dabar mano eilė laukti, kada galėsiu vėl tave sutikti ir pasakyti viską, ką noriu.

Tik norėčiau, kad žinotum, kiek mes padarėme, kad tave surastume, kaip aš tave myliu, kaip norėčiau tave vėl paliesti, išgirsti tavo balsą, pamatyti tavo akis, ir tą žvilgsnį, žvilgsnį apie kurį mes kalbėjome, kokį norėjau tau parodyti, bet man niekaip nepavykdavo.

Matau tave atmerktomis akimis, matau tavo daiktus ir rūbus ir nežinau, ką daryti. Negaliu nustoti galvoti apie tai, kiek mes planavome, ir kiek tu visko planavai su savo draugais. Visi mūsų pokalbiai, net tie, kuriuose tu daugiau klauseisi, bet tu žinai, kad kažkokiu keistu būdu man taip patinka.

Negaliu patikėti, kad jie atėmė tave iš mūsų tiesiog be jokios priežasties, tu to nenusipelnei. Nežinau, kaip gyventi be tavęs, kam paskambinti? Kas lauks manęs namuose?

Tu esi geriausias, meilė, kurią man davei, visada išliks. Tu turi geriausią šeimą ir draugus, esu labai jiems dėkinga už tai, ką jie daro. Visi tave labai myli ir visus skaudina tai, kad nesi šalia. Tikiuosi, kad esi laimingas ir kad surasi šviesą. Kasnakt sutiksiu tave savo sapnuose, mano meile. Mes esame greta, ir būsime visada.“

Lietuvės Gerdos atsisveikinimas su žuvusiu vaikinu

Vėlų praėjusio šeštadienio vakarą vietos laiku (ankstyvą sekmadienį Lietuvos laiku) centriniame Londone mikroautobusas rėžėsi į pėsčiuosius ir nesustodamas riedėjo iki Borou Marketo. Čia iš transporto priemonės išlipę ginkluoti asmenys peiliais puolė aplinkinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius