-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje – širdį draskantis tėvų atsisveikinimas su žuvusiais Ukrainoje vaikais

Trys vaikai iš Perto (Australija) vaikai ir jų senelis žuvo, kai Ukrainoje buvo numuštas Malaizijos lėktuvas. Mo (12), Evie (10) ir Otis (8) ir jų senelis Nickas Norrisas grįžinėjo iš atostogų Amsterdame.
Žuvusių vaikų motina Rin Norris
Žuvusių vaikų motina Rin Norris / Stop kadras
Temos: 2 Lėktuvas Ukraina

Vaikų netekę tėvai sekmadienį Perte vykusiose pamaldose dalijosi brangiausiais prisiminimais apie juos bei su jais iškeliavusį Anapilin senelį. Tėvams kalbant, didžiuliame ekrane buvo rodomos žuvusių vaikų ir jų senelio gyvenimo akimirkos.

Vaikų tėvas Anthony Maslinas pasakojo, kad jie daug keliavo po pasaulį, tačiau kelionė į Amsterdamą buvo geriausios atostogos per visą jų gyvenimą.

A.Maslinas teigė, kad kalba apie vaikus esamuoju laiku, nes yra tikras, kad jie vis dar tebėra kartu su jais visais, o jų „nekaltos, nepriekaištingos ir tobulos sielos“ buvo visas jų pasaulis.

Tuo metu vaikų motina Rin Norris kalbėjo, kad vaikai jos pasaulį pripildė džiaugsmo ir išmokė ją labai daug. Rin Norris prisiminė, kaip gimus vaikams, ji paėmė juos ant rankų ir priglaudė prie širdies. Taip pat ji darydavo ir kai jie susižeisdavo – kad jiems nebeskaudėtų.

Kai jų nekalti kūneliai buvo pašauti ore, aš ištiesiau rankas kiek galėdama aukščiau ir šaukiausi jų, – prisipažino moteris, nesulaikydama ašarų.

Ji pasakojo, kad dainuodavo jiems įvairiomis kalbomis – visai kaip „senelis Nicholas“ kadaise jai, ir beveik buvo baigusi jiems skaityti visas Hario Poterio serijos knygas.

„Kai jų nekalti kūneliai buvo pašauti ore, aš ištiesiau rankas kiek galėdama aukščiau ir šaukiausi jų“, – prisipažino moteris, nesulaikydama ašarų.

„Dabar juos matau tik savo galvoje. Negaliu jų paliesti, negaliu pajausti jų šilumos“, – tęsė ji ir pridūrė: „Mano rankos visuomet sieks jų“.

Vaikų A.Maslinas teigė, kad Nickas buvo išmintingiausias žmogus, kurį jis pažinojo, jis ir buvo su vaikais, kai lėktuvas buvo numuštas.

Nicko sūnus Brackas, prisimindamas tėvą, sakė, kad tai buvo žmogus, kuris labai daug  laiko atidavė šeimai.

„Mano tėvas buvo puikus žmogus“, – pridūrė Brackas.

Perte vykusiose mišiose dalyvavo beveik 1000 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius