-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje sudužus sraigtasparniui žuvo du garsūs kino kūrėjai

Australijoje sudužus sraigtasparniui žuvo du garsūs kino kūrėjai, kurie pastaruoju metu statė dokumentinę juostą su „Oskaro“ laureatu Jamesu Cameronu ir „National Geographic“, sekmadienį pranešė ši žiniasklaidos grupė.
Jamesas Cameronas
Jamesas Cameronas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

52 metų Andrew Wightas ir 60 metų Mike'as deGruy, kurie abu daug metų dirbo su J.Cameronu, žuvo jų sraigtasparniui sudužus viename kaimo aerodrome į pietus nuo Sidnėjaus, savo interneto svetainėje paskelbė „National Geographic“.

Kaip praneša Australijos žiniasklaida, A.Wightas ir M.deGruy statė pilnametražę dokumentinę juostą apie Papua ir Naująją Gvinėją.

A.Wightas neseniai drauge su „Įsikūnijimo“ („Avatar“) ir „Titaniko“ („Titanic“) režisieriumi J.Cameronu prodiusavo filmą „Sanctum 3D“, o prieš tai lydėjo jį į šešias ekspedicijas, kurių metu vandenynuose dideliame gylyje buvo filmuojama dokumentinė juosta.

M.DeGruy, „Emmy“ laureatas, naras ir povandeninių aparatų pilotas, kuris turėjo 30 metų filmavimo vandenynuose patirtį, buvo atsakingas už filmavimą po vandeniu J.Camerono filmui „Paskutinės Titaniko paslaptys“ („Last Mysteries of the Titanic“).

J.Cameronas sakė, kad jo kolegos žuvo „darydami kaip tik tai, ką labiausiai mėgo, vyko į naują ir asmeniškai sunkią ekspediciją jūroje“.

„National Geographic“ nurodė, kad sudužusio sraigtasparnio savininkas ir pilotas buvo A.Wightas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius