-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje vyresnio amžiaus moteris, matyt, tapo krokodilo auka

Baiminamasi, kad Australijoje dingusi vyresnio amžiaus moteris tapo krokodilo auka, policijai ketvirtadienį netoli upės radus, spėjama, žmogaus biologinių audinių ir vaikščiojimo lazdą.
Krokodilas, pramintas Maiklu Džeksonu
Krokodilas/Asociatyvinė nuotr. / „Adelaide River Queen Jumping Croc Tours“ nuotr.

79-erių Anne Cameron, kuri, pasak policijos, turbūt sirgo demencija, paskutinį kartą matyta antradienį slaugos namuose netoli turistų pamėgto Port Daglaso miestelio Australijos šiaurės rytų pakrantėje.

Moters ieškanti Kvynslando policija ir valstybinė skubios pagalbos tarnyba pakrantėje rado rūbų ir vaikščiojimo lazdą su moters vardu.

„Taip pat radome biologinių audinių, kurie, mūsų nuomone, priklausė žmogui, – žurnalistams sakė Kvynslando policijos laikinasis inspektorius Edas Lukinas. – Tęsiame paiešką vildamiesi rasti ją gyvą.“

Tačiau, pasak inspektoriaus, daiktai „rasti netoli upės pakrantės, dėl to negalime paneigti galimybės, kad moterį užpuolė krokodilas“.

Policija mano, kad A.Cameron pasiklydo tankiuose krūmynuose, bet nežinoma, ar ji lipo į vandenį, sakė E.Lukinas.

„Moteris, regis, sirgo demencija, ir rūbus ji greičiausiai nusivilko pati“, – pridūrė inspektorius.

E.Lukinas: „Moteris, regis, sirgo demencija, ir rūbus ji greičiausiai nusivilko pati.“

Anot Australijos transliavimo korporacijos (ABC), rugpjūčio mėnesį Diksono įlankoje netoli Port Daglaso Keturių mylių paplūdimio buvo pagautas jūrinis 2,6 metrų ilgio krokodilas.

Transliuotojas sako, kad paplūdimys buvo uždarytas ir balandį, kai keturių metrų ilgio krokodilas pastebėtas plaukiojantis netoli kranto, o toje pačioje vietovėje šiais metais keletą kartų krokodilai buvo užpuolę šunis.

Jūrinių krokodilų skaičius smarkiai išaugo, kai aštuntajame praeito šimtmečio dešimtmetyje jie buvo paskelbti saugoma rūšimi, tačiau dėl krokodilų išpuolių kyla diskusijos, kad jų skaičių reikia mažinti,

Jūriniai krokodilai gali užaugti iki septynių metrų ilgio ir sverti daugiau nei toną. Jie neatskiriama šio milžiniško žemyno tropinės šiaurės dalis, tačiau kasmet dėl jų žūva vidutiniškai du žmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius