Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijos gaisrai: paviešinta įtariamojo nuotrauka

Australijos Viktorijos valstijos policija paviešino nuotrauką vyro, kurį norima apklausti dėl šalį nuniokojusių krūmynų gaisrų, per kuriuos žuvo mažiausiai 181 žmogus ir kurie, policijos įtarimu, kai kuriose teritorijose buvo sukelti tyčia, rašo telegraph.co.uk.
Padariniai matomi iš viršaus
Padariniai, matomi iš viršaus. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Policijos atstovai taip pat įspėjo, kad žuvusiųjų nuo gaisrų, kurie praėjusią savaitę naikino Viktorijos valstiją, skaičius gali pasiekti 200, nes ugniagesiai vis dar bando įveikti apie 30 šioje valstijoje siaučiančių gaisraviečių.

Manoma, kad vyras, kurio fotorobotą paviešino policija, yra 20-metis, tamsaus gymio. Tikima, kad jis turi informacijos apie įtartiną gaisrą Ivanhoe Easte, esančiame Melburno šiaurės rytuose.

Vaikinas buvo pastebėtas minėtoje teritorijoje, vilkintis juodas kelnes, polo marškinius, užsidėjęs geltonus akinius nuo saulės, ant pečių užsimetęs juodą kuprinę.

Ekspertai tiria keletą gaisrų, sunaikinusių per 1000 namų. Gaisras, nuniokojęs Marysville miestą ir nusinešęs apie 100 gyvybių. laikomas įtartinu.

Viktorijos valstijos atstovas Johnas Brumby sakė, kad gaisras Masfieldo pušų plantacijoje taip pat buvo sukeltas tyčia.

Ketvirtadienį Australijos policija paleido du vyrus, kuriuos apklausė, kai buvo pranešta, esą jie įtartinai elgėsi teritorijoje, kurią nuniokojo gaisrai praėjusį savaitgalį. Pranešta, kad po apklausos policija nenustatė jokių pažeidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius