-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Obama: D.Trumpo pareiškimai pavojingi

JAV prezidentas Barackas Obama pareiškė, kad Respublikonų kandidato į prezidento postą Donaldo Trumpo svaičiojimai, kad jis gali nepriimti rinkimų rezultatų, yra „pavojingi“.
Barackas Obama
Barackas Obama / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kalbėdamas Majamyje jis tvirtino, kad D.Trumpo komentarai pakenkė Amerikos demokratijai.

D.Trumpas televizijos debatuose atsisakė aiškiai atsakyti, ar jis priimtų rinkimų lapkričio 8 d. rezultatus. Vėliau jis pridūrė, kad susitaikytų su „švariais“ rezultatais, tačiau klausimą paliko atvirą.

„Noriu pažadėti ir garantuoti visiems savo rėmėjams ir visiems JAV žmonėms, kad visiškai priimsiu puikių ir istorinių prezidento rinkimų rezultatus, jei aš laimėsiu“, – Ohajuje kalbėdamas pareiškė D.Trumpas. Toje pačioje kalboje jis sakė priimsiąs „švarius“ rinkimų rezultatus, tačiau pasiliko teisę palikti klaustuką, ką tai reiškia.

Po šio pareiškimo B.Obama teigė, kad žmonių galvose sėjamos abejonės apie JAV rinkimų legitimumą, duodama paskata šalies priešams.

„Darote paslaugą mūsų priešams, nes mūsų demokratija priklauso nuo žmonių, kurie žino, kad jų balsai yra svarbūs“, – sakė B.Obama. ​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius