-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baisesni ir už žvėris: rusų mašinistai traukiniu bandė sutraiškyti lokį

Rusijos Norilsko mieste traukinio mašinistai numušė tarp bėgių risnojusį lokį ir visa tai užfiksavo vaizdo kamera. Iš vaizdo įrašo paaiškėjo, kad tai nebuvo nelaimingas atsitikimas – sužvėrėję geležinkelininkai vienas kitą ragino nužudyti lokį.
Po kelių akimirkų lokys bus partrenktas
Po kelių akimirkų lokys bus partrenktas / Stopkadras

Newsru.com rašo, kad Rusijos Krasnojarsko krašte kyla skandalas dėl traukinio brigados elgesio, kai ji traukiniu numušė geležinkelio bėgiais risnojusį lokį.

Pasipiktinimą sukėlė tai, kad traukinys lokį numušė ne dėl to, jog mašinistai nebegalėjo jo sustabdyti. Geležinkelininkai tai padarė sąmoningai. Tai įrodo jų pačių nufilmuota lokio medžioklė traukiniu. Vaizdo įrašas buvo įdėtas internete.

VIDEO: Traukinys Rusijoje partrenkia lokį

Vaizdo įraše matyti, kad mašinistai surengė tikrą lokio medžioklę. Lokys risnojo bėgiais prieš traukinį ta pačia kryptimi. Lokomotyvas pavijo šleivakojį ir jį numušė, o mašinistai tuo metu šaukė: „Dusink jį, dusink! Yra!“.

Šie šokiruojantys kadrai sukėlė internautų pasipiktinimą. Komentaruose mašinistai buvo išvadinti sadistais, niekšais, išsigimėliais.

Kol kas neaiškus lokio likimas. Teisėsaugininkai jo nerado įvykio vietoje. Manoma, kad po smūgio lokys buvo nublokštas į sniego pusnį, paskui atsigavo ir pasislėpė miške.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius