Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bangladeše per spūstį politiko laidotuvėse žuvo 10 žmonių

Bangladešo pietuose esančiame Čitagongo mieste per spūstį politiko laidotuvėse žuvo 10 žmonių, o dar dešimtys buvo sužeisti, pranešė policija.
Bangladešo saugumo pajėgos prie Aukščiausiojo teismo pastato
Bangladešo saugumo pajėgos/Asociatyvinė nuotr. / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 2 Bangladešas Mirtis

Policija ir ligoninės pareigūnai sakė, kad žuvusiųjų skaičius gali didėti. „Kol kas galime patvirtinti, kad žuvo 10 žmonių“, – naujienų agentūrai AFP sakė miesto policijos viršininkas Iqbalis Baharas.

„Žuvusiųjų skaičius gali didėti, nes 15 sužeistųjų būklė yra kritinė“, – sakė kitas policijos pareigūnas Mohammadas Alauddinas.

Į miesto buvusio mero šermenų pietus bendruomenių centruose buvo susirinkę dešimtys tūkstančių žmonių. Policija minias vaikė lazdomis.

Mohiuddinas Chowdhury, valdančiosios partijos „Awami League“ aukšto rango politikas, tris kadencijas dirbęs antro pagal dydį šalies miesto mero poste, mirė penktadienį.

Pagal musulmonų tradiciją jo šeima ir partija surengė šermenų pietus, į kuriuos keliose vietose susirinko mažiausiai 100 tūkst. žmonių, pranešė privati televizija „Jamuna“.

Reportaže buvo matyti dešimtys sandalų ir batų, likusių Rimos bendruomenės centre Džamal Chano rajone, kur buvo kilusi spūstis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius