Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Banką apiplėšė kvailys

Taip pamanė Serbijos policininkai, sulaikę banko plėšiką. Mat jis po kelių minučių grįžo į apiplėštą pastatą, kad tam pačiam bankui galėtų sumokėti kredito palūkanas.
Doleriai
Gautų dolerių užpuolikui išleisti nepavyko. / R.Vilimo/BFL nuotr.

Sumokėti palūkanų jam nepavyko. Banko darbuotojai vyrą atpažino, o policininkai sulaikė.

Serbijos kalnų kurorte Nova-Varos vyrukas įsilaužė į banką „Kredit“. Jo veidą dengė megzta kepurė, kurioje buvo iškirptos ertmės akims. Jis turėjo ginklą.

Iš pradžių aplinkybės buvo palankios užpuolikui: niekas iš banko kasininkų nesumanė priešintis. Užpuolikui buvo atiduoti reikalaujami 50 tūkstančių JAV dolerių. Gavęs pinigus, jis sėkmingai spruko.

Tačiau kaip turėjo nustebti banko kasininkai, kai po minutės jie vėl išvydo tą patį žmogų, kuris lyg niekur nieko įžygiavo į banko pastatą. Šį kartą jis buvo be ginklo, veido neslėpė po kepure, tačiau avėjo tuos pačius ryškiai raudonus batus. Kasininkai tuoj pat jį atpažino, tačiau neišsidavė. Jie tuoj pat susisiekė su policija. 

Paaiškėjo, kad užpuolikas grįžo į banką, kad sumokėtų už kreditą pradelstas palūkanas. Kol jis tvarkė formalumus, atvyko policija.
 

33-erių vyras apkaltintas ginkluotu užpuolimu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius