Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Barackas Obama: svarbiausia nušluoti „Islamo valstybę“ nuo žemės paviršiaus

JAV prezidentas Barackas Obama trečiadienį paragino valstybes vienytis po Briuselyje surengtų teroro išpuolių, kurie nusinešė 31 gyvybę ir paliko sužeistus 270 žmonių, ir pareiškė, kad nušluoti „Islamo valstybę“ nuo žemės paviršiaus yra „svarbiausias prioritetas“.
Barackas Obama
Barackas Obama / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį Briuselyje, oro uoste ir metropoliteno stotyje tarp daugybės žmonių susisprogdino mirtininkai, o atsakomybę už šiuos išpuolius prisiėmė ginkluota grupuotė „Islamo valstybė“ (IS).

„Mes ir toliau persekiosime IS agresyviai, kol ji bus pašalinta iš Sirijos, pašalinta iš Irako, ir galiausiai sunaikinta“, – sakė B.Obama lankydamasis Argentinoje.

„Pasaulis privalo vienytis prieš terorizmą, – sakė JAV prezidentas. – Mes galime įveikti ir įveiksime tuos, kurie kelia grėsmę saugumui, ne tik mūsų žmonėms, bet ir viso pasaulio žmonėms“.

„Ir tai yra mūsų svarbiausias prioritetas“, – kalbėjo jis per spaudos konferenciją, surengtą kartu su Argentinos prezidentu Mauricio Macri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius