-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baras Ispanijoje, kuriame britė santykiavo su 24 vyrais, bus uždarytas

Ispanijos miesto Magalufo valdžia liepė uždaryti barą, kuriame buvo filmuojamas internete išplitęs vaizdo klipas, kuriame už pigų kokteilį britė santykiauja su 24 vyrais.
Britai tkisi imtis ryžtingesnių priemonių prostitucijai kontroliuoti
Britai tkisi imtis ryžtingesnių priemonių prostitucijai kontroliuoti / photos.com

Vietos policijos atstovai patvirtino, jog po tyrimo nustatyta, kad tas baras vadinasi „Playhouse“. Jo savininkams ir pramogų bendrovei „Carnage“ skirta 174 tūkst. litų dydžio bauda.

Be to, miesto valdžia priėmė sprendimą, jog abi įmonės turi metus nebevykdyti veiklos. Bendrovių atstovai žada apskųsti šį sprendimą teismui.

„Manau, kad niekam nebekils abejonių, kad miesto valdžia netoleruos veiksmų, kurie buvo parodyti nufilmuotame klipe. Pasitelksime visus įstatymus, kad daugiau nieko panašaus čia nenutiktų“, – teigė miesto valdžios atstovas.

Bauda barui „Playhouse“ ir bendrovei „Carnage“ buvo skirta už įstatymo, reikalaujančio, kad nepilnamečiai neturėtų galimybės stebėti nepadorius veiksmus, pažeidimą.

Kaip rašo „The Daily Mail“, miesto meras Manuelis Onieva prieš kelias savaites kreipėsi į policiją dėl internete pasklidusio vaizdo klipo, kuriame užfiksuota su daugybe vyrų santykiaujanti 18 metų turistė iš Didžiosios Britanijos.

Jis teigė esantis pasibjaurėjęs ir įspėjo barų savininkus, kad įstatymus pažeidusios pasilinksminimo vietos bus uždarytos.

Bauda barui „Playhouse“ ir bendrovei „Carnage“ buvo skirta už įstatymo, reikalaujančio, kad nepilnamečiai neturėtų galimybės stebėti nepadorius veiksmus, pažeidimą.

Baras įrengtas patalpoje su dideliais langais, todėl tai, kas darėsi viduje, lengvai galėjo stebėti praeiviai.

Per kelias savaites internete pasirodė dar keli vaizdo klipai, kuriuose užfiksuoti tiesiog gatvėje santykiaujantys turistai iš Didžiosios Britanijos.

Pagrindinis Maljorkos politikas Jose Ramonas Bauzas triukšmingiausią Magalufo rajoną pavadino „500 metrų gėdos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius