Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Bausmė nepilnametės prostitutės paslaugomis pasinaudojusiam vyrui – nupirkti feministinių knygų

Italijos teismas nusprendė, kad vyras, kaltinamas naudojęsis nepilnametės prostitutės paslaugomis, turi nupirkti aukai 30 feministinių knygų ir du filmus feminizmo tema.
Seksas už pinigus
Seksas už pinigus / Shutterstock nuotr.

Kaip skelbia BBC, 35-erių vyrui taip pat skirta dvejų metų laisvės atėmimo bausmė.

Tarp jam priskirtų knygų, kurias turi nupirkti aukai, – Anne Frank „Dienoraštis“ ir Emily Dickinson eilėraščiai.

Teisėja Paola Di Nicola teigė tikinti, kad knygos padės jo 15-metei aukai suvokti, kokia žala padaryta jos kaip moters orumui. Vis dėlto vienos iš nurodytų knygų autorių laikraščiui „Corriere della Sera“ sakė, kad būtų geriau, jei teisėja būtų perskaičiusi tas knygas kaltinamajam.

„Paauglystė nėra tas laikas, kai stipriai mąstai, ką darai. Tai, ką jis padarė kur kas blogiau: tai – suaugęs vyras, kuris mokėjo už seksą su nepilnamete“, – teigė rašytoja ir filosofijos profesorė, dėstanti Veronos universitete Adriana Cavarero.

Teismo nutartis priimta po trejų metų bylos dėl didžiausio pedofilijos tinklo Romoje tyrimo. Turtuolių priemiesčiuose buvo išnaudojamos dvi nepilnametės, kurių amžius 14 ir 15. Šio tinklo vadeiva buvo nuteistas kalėti devynerius metus.

Paauglės teikdavo seksualines paslaugas, o už gautus grynuosius pinigus pirkdavo naujus drabužius ir naujausius mobiliuosius telefonus, atskleidė tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius