Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bausmė tris moteris sekso vergėmis dešimtmetį laikiusiam Arieliui Castro: kalėjimas iki gyvos galvos ir dar tūkstantis metų

Tris moterimis 11 metų sekso vergėmis laikęs Arielis Castro ketvirtadienį išgirdo teismo sprendimą. Jam teks visą likusį gyvenimą praleisti kalėjime. Nusikaltėlis niekada negalės pretenduoti ir į paleidimą anksčiau laiko, o teisėjas prie bausmės iki gyvos galvos pridėjo dar tūkstantį metų.
Arielis Castro
Arielis Castro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Castro pripažino savo kaltę visais 937 kaltinamojo akto punktais, įskaitant ir pagrobimą, išprievartavimą, nužudymą, skelbia „The Huffington Post“.

53-ejų vyras dėl savo elgesio kaltino jo priklausomybę pornografijai ir seksui bei patirtą smurtą vaikystėje. Stovėdamas teisme nusikaltėlis aiškino, kad jo namuose, kuriuose jis laikė įkalinęs Amandą Berry, Giną DeJesus ir Michelle Knight, esą vyravo harmonija. Teisėjas į tai atsakė, kad „tikriausiai nė vienas žmogus Amerikoje nesutiktų su jumis“.

M.Knight – venintelė auka, teisme viešai davusi parodymus – sakė besidžiaugianti, kad pagaliau ji buvo išgirsta.

„Arieli Castro, aš atsimenu kiekvieną kartą, kai tu parėjęs namo skųsdavaisi, ką kiti darydavo blogai, ir elgdavaisi taip, lyg tu nedarytum to paties“, – kalbėjo ji teismo salėje.

„Aš praleidau 11 metų pragare, dabar tavo pragaras tik prasideda“, – pareiškė ji.

Praėjusią savaitę pasiektas susitarimas su prokurorais išgelbėjo A.Castro nuo mirties bausmės už kankinant ir laikant badu nėščią auką tol, kol jai įvyko persileidimas.

Prokuroras Timas McGinty išplatintame pranešime teigė, kad nors A.Castro pripažįsta elgęsis nežmoniškai ir šlykščiai, tačiau nesigaili savo veiksmų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius