Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berlusconi bando uždrausti skelbti nuotraukas iš jo vilos

Italijos premjeras Silvio Berlusconi bando sutrukdyti skelbti nuotraukas iš jo vilos Sardinijoje, kuriose, kaip teigiama, matyti besilinksminantys svečiai, tarp jų – iki pusės nuogos jaunos moterys, šeštadienį praneša spauda.
Silvio Berlusconi kalba telefonu.
Silvio Berlusconi kalba telefonu. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prieš tris dienas S.Berlusconi parašė Italijos duomenų apsaugos agentūrai ir paprašė jos sustabdyti viloje „Villa de Porto Rotondo“ darytų nuotraukų publikavimą, rašo laikraščiai „La Stampa“ ir „Il Corriere della Serra.“

Kalbama, kad iš viso yra maždaug 700 nuotraukų, kurias padarė vienas Sardinijos fotografas.

Kai kuriose tų nuotraukų matyti „bikiniais vilkinčios ar iki pusės nuogos merginos“ soduose ar besimaudančios po dušu, nurodo „Il Corriere della Serra“, kuris taip pat skelbia „visą“ premjero laiško agentūrai „Garante della Privacy“ tekstą.

Kitose nuotraukose esą matyti 72 metų S.Berlusconi su apsirengusiomis moterimis svečių namo vidiniuose kiemuose.

S.Berlusconi, kuris liepą pirmininkaus Didžiojo aštuoneto viršūnių susitikimui, šiuo metu yra spaudžiamas paaiškinti savo santykius su 18-mete Noemi Letizia, kuri atsidūrė premjero ir jo antrosios žmonos Veronicos Lario itin viešo skandalo centre. Premjero žmona jau padavė skyrybų prašymą.

Ketvirtadienį politiku tapęs žiniasklaidos magnatas neigė kada nors turėjęs „pikantiškų“ santykių su nepilnametėmis ir pažadėjo atsistatydinti, jei gandai apie jo ryšius su manekenės karjeros siekiančia N.Letizia pasirodys esą teisingi.

Kalbama, kad tarp minėtų nuotraukų iš Sardinijos yra pagarsėjusio naujametinio vakarėlio, kuriame dalyvavo ir tuo metu dar nepilnametė N.Letizia, metu darytų fotografijų, rašo „Il Corriere della Serra.“

Savo laiške duomenų apsaugos agentūrai, kuri prižiūri, kaip laikomasi Italijos įstatymų dėl privatumo, S.Berlusconi rašė, kad jo vilos svečiai buvo fotografuojami „įkyria“ maniera, „privačiomis akimirkomis“, jiems užleistose valdose.

Tačiau fotografas Antonello Zappadu laiške, kurį skelbia „Il Corriere“, sako, kad tos nuotraukos buvo padarytos „keliose vietose lauke, kurių negalima laikyti privačia buveine.“

Prieš dvejus metus A.Zappadu gandų žurnalui „Oggi“ pardavė nuotraukas iš tos pačios vilos, kuriose S.Berlusconi įamžintas su penkiomis jaunomis moterimis. Kai kurios tų moterų sėdi jam ant kelių ar eina susikibusios su juo už rankų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius