Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berlyno barmenas prisipažino kaltas mirtinai tekila nugirdęs paauglį

Vieno Berlyno baro savininkas teisme prisipažino kaltas dėl to, kad paskatino šešiolikmetį paauglį išgerti ne mažiau nei 45 tekilos taureles. Nepilnametis, neištvėręs tokios alkoholio dozės, pateko į komą ir mirė.
Baras
Baras / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

28-erių metų barmenas teisme be išlygų pripažino savo kaltę, tačiau pabrėžė, kad nesiekė paauglio mirties ir nemanė, kad tas gali mirti, praneša „Tagesspiegel“. Šis incidentas, sulaukęs didelio rezonanso visuomenėje, įvyko 2007-ųjų vasarį.

Kaip buvo nustatyta tyrimo metu, barmenas su paaugliu susilažino, kuris iš jų pajėgs išgerti 45 tekilos taureles. Tuo metu, kai paauglys gėrė alkoholį, barmenas gėrė paprastą vandenį. Po tokių varžybų paauglys neteko sąmonės ir pateko į komą, rašo Lenta.ru.

Ligoninėje paauglio kraujyje aptiktos 4,4 promilės alkoholio. Po mėnesio, taip ir neatgavęs sąmonės, paauglys mirė vienoje iš Berlyno klinikų nuo apsinuodijimo alkoholiu. Barmenas buvo apkaltintas kūno sužalojimu, kuris sukėlė mirtį. Be to, jis dar kaltinamas 173-imis Nepilnamečių apsaugos įstatymo pažeidimo atvejais – mažiausiai tiek kartų jis pardavė alkoholį paaugliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius