-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bermudoje siaučia uraganas Gonzalo

Uraganas Gonzalo penktadienį smogė Bermudų saloms kaip smarki 2-osios kategorijos audra, pranešė JAV Nacionalinis uraganų centras (NHC).
Nusiaubta pakrantė
Nusiaubta pakrantė / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Uraganas

Šeštadienio vidurnaktį Grinvičo (3 val. Lietuvos) laiku Gonzalo centro šiaurinė dalis, nešanti niokojančius vėjus ir gyvybei pavojingą vandenyno potvynį, slinko virš salos, nurodė Majamyje įsikūręs centras.

Audros vėjų didžiausias pastovus greitis buvo 175 kilometrų per valandą. Uraganas judėjo šiaurės rytų kryptimi 26 kilometrų per valandą greičiu.

Gonzalo jau nusinešė vieno žmogaus gyvybę Karibuose ir paskatino paskelbti uragano pavojų Bermudoje – Jungtinės Karalystės užjūrio teritorijoje, kurioje gyvena apie 60 tūkst. žmonių.

NHC nurodė, kad visoje saloje prognozuojami potvyniai dėl smarkių liūčių ir pakilusio vandenyno lygio. Uraganas jau anksčiau paveikė dalį Mergelės salų, Puerto Riko šiaurines pakrantes ir Dominikos Respubliką, dalį Bahamų salų, taip pat Jungtinių Valstijų pietryčių pakrantę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius