-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija Brianske: kūdikį prarijusi žemė grąžino kūnelį

Briansko mieste (Rusija) sekmadienį netikėtai atsivėrus 2 m skersmens smegduobei, į ją įkrito Tatjana D. (26) ir jos kūdikis su visu vežimėliu. Moterį pavyko išgelbėti, o pusantrų metų kūdikį požeminė srovė nunešė į kanalizacijos kolektorių.
Gelbėjimo darbai
Gelbėjimo darbai / Newsru.com iliustr.
Temos: 1 Rusija

15min.lt jau rašė, kad iš įgriuvos moterį ištraukė gelbėtojai ir be sąmonės išvežė į ligoninę. Tatjanos vyras, miesto policininkas, sekmadienį buvęs tarnyboje, taip pat atskubėjo į pagalbą, bet per vėlai.

Moteris išgelbėta tik per atsitiktinumą. O kūdikio kūnelio gelbėtojai ieškojo visą parą. Galiausiai rado jį įstrigusį nutekamųjų vandenų valymo įrenginiuose. Apžiūrėję kūnelį, ekspertai konstatavo, kad vaikelis, ko gero, nuskendo. Nes ant kūno neaptikta akivaizdžių smurto žymių, išskyrus keletą įbrėžimų. Žinoma, dar bus atlikta išsami ekspertizė, bet tragedijos esmės rezultatai nepakeis.

Tragedija nutiko sekmadienį. Moteris su pusantrų metų vaikeliu vežimėlyje išėjo pasivaikščioti ir staiga įsmuko į plyšį, atsivėrusį tarp šaligatvio plytelių. Skylė išsiplėtė akimirksniu. Manoma, kad įgriuva susiformavo trūkus kanalizacijos vamzdžiui – vanduo išplovė gruntą po gatve.

VIDEO: В Брянске под землю утащило ребенка

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius