Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britanijoje pora nubausta už tai, kad per anksti išlipo iš traukinio

Didžiojoje Britanijoje vienai porai buvo skirta 114 svarų sterlingų bauda už tai, kad iš traukinio ji išlipo dviem stotelėmis anksčiau nei iš pradžių planavo, rašo britų dienraštis „The Daily Telegraph“.
Bėgiai
Bėgiai / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Emma Clark ir jos sužadėtinis Davydas Winter-Batesas traukiniu namo į Sautamptoną grįžo iš Londono, kur buvo nuvykę savaitgaliui atšvęsti 25-ojo Davydo gimtadienio ir nueiti į teatrą. Traukinio bilietus jie pirko internetu su didele nuolaida ir sumokėjo tik 12 svarų sterlingų.

Grįždami į Sautamptoną jaunuoliai sumanė užsukti pas draugus pietų ir išlipo iš traukinio dviem stotelėmis anksčiau. Kai stotyje jie atidavė bilietus kontrolieriui, šis porelei pasakė, kad jie pažeidė geležinkelio taisykles, nes turėjo išlipti būtent toje stotelėje, iki kurios galiojo bilietai. Emmai ir Davydui buvo skirta 114 svarų sterlingų bauda, kuri prilygo dvigubai dviejų standartinių traukinio bilietų kainai.

„Tai tikra beprotybė. Galėčiau suprasti, jei mums būtų skirta bauda už tai, kad važiavome dvi stoteles toliau, nei buvome sumokėję“, – piktinosi mergina. „Tikra nesąmonė“, – draugei pritarė Davydas.

Geležinkelių kompanijos atstovas šią padėtį pakomentavo taip: „Jei bilietas perkamas su didele nuolaida, draudžiama iš traukinio išlipti anksčiau. Tokiu atveju bauda prilygsta dvigubai standartinio bilieto kainai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius