-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų policija gaudo su Madeleine McCann dingimu susijusį pedofilą, kurį vaikai praminė pilvotu smirdžiumi

Detektyvai, tiriantys trijų metų mergaitės Madeleine McCann dingimą Portugalijoje, gaudo britų pedofilą, kuris buvo Portugalijoje, kai buvo įvykdytos susijusios seksualinės atakos, rašo „Daily Mail“.
Kairėje – Madeleine McCann 3-ejų metų, o dešinėje – kompiuteriu sudarytas atvaizdas, kaip ji turėtų atrodyti dabar, būdama 9-erių metų
Kairėje – Madeleine McCann 3-ejų metų, o dešinėje – kompiuteriu sudarytas atvaizdas, kaip ji turėtų atrodyti dabar, būdama 9-erių metų / „Scanpix“ nuotr.

Roderickas Robinsonas, 77 metų britas, buvo pagautas  Algarve stovykloje 2010 metais ir išvežtas į Australiją, kur jis buvo ieškomas už tai, kad 1998 metais išprievartavo aštuonmetę. Jam pavyko pabėgti į Tolimuosius Rytus po to, kai buvo dar kartą nuteistas Didžiojoje Britanijoje 2012 metais. Policija mano, kad jis turi daugiau įrodymų apie įtariamųjų pedofilų gaują, veikusią regione, kur 2007 metais dingo trejų metų mergaitė Madeleine McCann. Ji dingo šeimos atostogų Portugalijoje metu.

Kaip 77 metų britas buvo suimtas, Portugalijos policija sakė neturinti įrodymų, kad jis vykdė nusikaltimus Portugalijoje.

„Roderickas Robinsonas yra žinomas ir pavojingas seksualinis nusikaltėlis. Jis sudrumstė ramybę visur, kur tik nukeliavo, – šaltinis sakė „Sunday Mirror“. – Jis gali turėti svarbios informacijos apie paslaptį, kuri supa M.McCann dingimą. Yra išduotas tarptautinis arešto orderis. Svarbu, kad jis būtų surastas nedelsiant.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Madeleine McCann tėvai
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Madeleine McCann tėvai

R.Robinsonas Australijoje buvo nuteistas šešiems mėnesiams kalėjimo. Po to, kai buvo paleistas, pabėgo į Tailandą, bet iš ten jis buvo deportuotas į Didžiąją Britaniją, vos tik policija išaiškino jo praeitį.

Jis įsikūrė Braitone ir, nepaisant to, kad buvo įtrauktas į seksualinių nusikaltėlių registrą, 2012 metais buvo nuteistas už dviejų mergaičių prievartą. Jį nuteisė metams kalėjimo su bausmės vykdymo atidėjimu dviem metams. Jis pakeitė vardą ir pabėgo į Tolimuosius Rytus.

Skotland Jardas informacijos apie vykstantį tyrimą neatskleidžia. M.McCann dingo lygiai prieš septynerius metus – 2007 gegužę. Ji dingo iš viešbučio, kur buvo palikta su savo broliu ir seserimi, kai jų tėvai pietavo netoliese esančiame restorane.

Praėjusį mėnesį Skotland Jardas paskelbė, kad pedofilas, pagrobęs M.McCann yra susijęs su atakomis prieš dar 5 brites mergaites. Tarp jų yra ir dešimties metų mergaitė, kuri prievartauta buvo netoli tos vietos, iš kur dingo M.McCann. Nors prievarta prieš mergaitę buvo panaudota 2005 metais, bet tuomet mergaitė apie prievartą savo tėvams nepranešė. Ji į policiją nuėjo tik po to, kai Skotland Jardas kreipėsi į visuomenę su pranešimu apie vienišių pedofilą. Po to į policiją kreipėsi dar šešios britų šeimos ir pranešė, kad jų vaikai, nuo 6 iki 12 metų, tapo seksualinių nusikaltimų aukomis. Vaikus užpuolė vyras, apibūdintas kaip pilvotas smirdžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius